FC Tempo Praha

U15: Porážka s Vyšehradem

22.10.2014 13:57   Ondrej Jusko   Jaroslav Teplan  

Utkání tentokrát hodnotili sami hráči.

V neděli 19.10. jsme odehráli další mistrovské utkání s Vyšehradem na přírodní trávě v Krči. Bohužel terén byl podmáčený a tráva velmi vysoká. Hodnocení zápasu jsme tentokrát ponechali v plné režii našim hráčům, kteří se trenérům měli písemně vyjádřit k odehranému mistrovskému utkání.

Dnes jsme hráli hrozně, ani jsme si nedokázali dát tři přihrávky za sebou. Neodskakovali jsme si a nedávali přihrávky do volného prostoru. Obrana nebyla tak špatná, kdyby se nebála hrát. Celý zápas se celému týmu nepovedl, ani se na to nedalo koukat. (Pavel Caprata)

Týmový výkon byl v tomto zápase celkově špatný. Byli jsme málo aktivní, nikdo nechtěl míč, prohrávali jsme osobní souboje, nebyli jsme agresivní, nedali jsme si pomalu ani tři přihrávky, a když jsme se dostali do ofenzivního pásma tak jsme hned ztratili míč. (Daniel Schönmann)

Doufal jsem, že vyhrajeme, ale doufat je málo. Neměli jsme mnoho šancí, což znamená, že jsme nemohli dát mnoho gólů. Bohužel jsme tam měli někde nějaké chyby, ale to se stává a musíme hrát dál. Myslím si, že to nebyl nejhorší výkon, ale umíme hrát o něco lépe. (Jan Polívka)

Do zápasu jsme vstoupili bez vítězné nálady. První poločas jsme se báli hrát a nedostávali jsme se do šancí. Snažili jsme se kombinovat a otáčet hru, ale soupeř byl velmi důrazný a nedal nám prostor. My jsme si ho udělat nechtěli a byli jsme pomalí na míči. Obrana byla nekompaktní a po hrubé chybě jsme obdrželi gól. Vyhrávali jsme málo osobních soubojů a soupeř neproměnil spoustu šancí. Druhý poločas jsme nehráli tak jako v prvním poločase, nebyl tam vůbec žádný důraz a už se nám nechtělo hrát. Hrálo se jen na naši polovině hřiště. Na zápase toho nebylo moc pozitivního. (Vojtěch Krupička)

Věděl jsem, že Vyšehrad bude těžký soupeř, a tak jsem doufal, že oproti minulému zápasu budu platným hráčem na hřišti. Naše největší slabina byla opět ve střelbě na bránu. Myslím, že byla jedna. I dost nepřesných přihrávek nahrávalo soupeři na rychlé protiútoky. I když někteří odcházeli ze hřiště unavení, výkon týmu dle mého byl takový vlažný (nemastný neslaný). Tak snad v Benešově se zakousneme do soupeře, porveme se o výsledek a odejdeme ze hřiště s vítěznou náladou. Mé velké přání. (Dominik Holub)

Bohužel se nám nepodařilo vyhrát. Soupeř byl velmi kvalitní a očekával se výborný fotbal. Týmový výkon v prvním poločase nebyl dobrý, soupeř nás přehrával a poté následoval první gól. Druhý poločas jsme hráli lépe,ale bohužel přišly další dva góly. (Dominik Ctibor)

Málo se nabízíme a nabíháme, když mám míč nemám dost často komu nahrát. Všichni jsou buď za hráčem nebo stojí. Dost nás v první půli tlačili a my jsme se nedokázali dostat z tlaku, povedlo se nám to jen občas. Podržel nás gólman, za to jejich gólman udělal dvě chyby, bohužel jsme je nedokázali využít. Byli jsme celkem důrazní. (Daniel Dvořák)

Tento zápas jsme neodehráli moc dobře, protože jsme dělali zbytečné chyby. Nechávali jsme se odstrčit od míče. Nepřesně jsme přihrávali. Nedařilo se nám hrát konstruktivně a zakopávali jsme balóny. (Vojtěch Soukup)

V prvním poločase na nás soupeř vlítl, když jsme se dostali k míči, tak jsme ho soupeři většinou vrátili. Nedokázali jsme si dát ani 5 přesných přihrávek po sobě, vystřelili jsme myslím jenom dvakrát nebo třikrát. Ve druhém poločase jsme začali hrát lépe, více jsme drželi míč, dokázali jsme si více přihrávat a dokázali jsme se dostat i na soupeřovu polovinu, kde jsme už i více stříleli. Snad se do příštího utkání zvedneme a odvezeme si z Benešova 3 body. (Jan Žežulka)

Celý první poločas tým Vyšehradu na hřišti jasně dominoval a my jsme se moc nedostávali do šancí a když jsme se dostali, tak přišlo uspěchané zakončení nebo nesmyslná přihrávka. Tudíž první poločas skončil s výsledkem 0:1.
Jak je naším zvykem ve druhém poločase jsme začali více držet míč, ale bylo nám to k ničemu, když jsme si nedokázali vytvořit pořádné šance. V polovině druhého poločasu přišel druhý gól, my jsme ztratili chuť ke hře. Těsně před koncem zápasu přišel poslední a to třetí gól. Celý zápas nás tým Vyšehradu přehrával a my jsme si nedokázali vytvořit kvalitní střeleckou příležitost. (Petr Neckář)

V prvním poločase jsme vytvořili několik individuálních chyb, ze kterých soupeř ohrozil naši branku. Soupeř jednu z těchto chyb dokázal využít a dostal se do vedení. Od nás byla hra pomalá, nepřesná a plná individuálních chyb. Do konce poločasu jsme vystřídali a to přineslo více síly a dravosti, ale stále to bylo málo. O poločase jsme si řekli několik slov o naších individuálních chybách a o projevu celé hry, co by jsme měli a neměli dělat. Ve druhém poločase už nebylo tolik individuálních chyb, hra se zrychlila a zdůraznili se osobní souboje. Bohužel jsme dostali další dva góly a to nás ovlivnilo v chtíči vyhrát. Pro příště musíme být rychlejší na balónu, zdůraznit osobní souboje a hlavně mít větší chuť vyhrát. (Tomáš Soukal)

Hráli jsme pomalu, nedůrazně, nemakali jsme na 100%, nenechali jsme na hřišti všechno. Nekolektivně a zbytečně jsme tahali balon, nemluvili jsme, žádná komunikace. (Jan Brom)

Hráli jsme nekolektivně, nemakali jsme každý za každého, mysleli jsme si, že se porazí sami, byli jsme nedůrazní, dávali jsme nepřesné přihrávky a za celý zápas jsme nevystřelili. (Jáchym Trajhan)

Nechtěli jsme hrát fotbal. Žádná komunikace a podpora od spoluhráčů. Báli jsme se chodit do soubojů. Druhá půlka byla o něco lepší než ta první. Chtěli jsme hrát, ale potom nám dali další gól a my jsme sklonili hlavy dolů. Tak doufáme, že se poučíme z chyb a půjdeme za vítězstvím. (Jan Balšán)

Zápasy:

FK Slavoj Vyšehrad - FC Tempo Praha 3:0 (1:0)