FC Tempo Praha

U19: Konec dobrý, všechno dobré

16.6.2015 14:39   Lukáš Kafka  

Trenér Kafka a jeho svěřenci zvládli závěrečná kola s přehledem.

V posledním utkání sezóny jsme doma přivítali poslední tým tabulky Sokol Stodůlky. Postavení v tabulce a domácí prostředí z nás dělalo po delší době větší favority zápasu. Otázkou bylo, jak se v tropickém počasí s touto rolí srovnáme.

V první půli, která byla značně ovlivněna výše zmíněným počasím, se nehrál oboustranně koukatelný fotbal. Chvílemi utkání připomínalo nohejbal, když půlící čára představovala síť. Oba týmy měly problém dát si tři přihrávky za sebou. I přesto jsme si v první pětačtyřicetiminutovce vytvořili dvě velké příležitosti. Nejprve Mára po přihrávce od Čechýna trefil z osmi metrů jen před sebou stojícího hráče a chvilku před půlí Franta hlavou nechal vyniknout brankáře hostí. V prvním poločase jsme tedy branku neviděli.

Od začátku druhé půle jsem poslal na hřiště Jindru a nutno podotknout, že hru značně rozhýbal. Mnoho akcí šlo po jeho pravé straně. A právě po centru z této strany Ondra dává první branku - 1:0. Druhá a třetí branka na sebe nenechává dlouho čekat. V obou případech se prosazuje Jindra. V té chvíli byl již soupeř značně nalomený, a tak čtvrtou a pátou branku přidává Matěj. A tenisového kanára uzavírá do statické obrany Mára.

Když jsme v prvním kole utrpěli nejvyšší porážku, tak v posledním jsme se naopak dočkali nejvyššího vítězství. Dá se tedy s nadsázkou říci, že jsme šli v průběhu celé sezóny nahoru. A tak konec dobrý, všechno dobré.

Zápasy:

FC Tempo Praha - TJ Sokol Stodůlky 6:0 (0:0)