FC Tempo Praha

U19: Oslabený tým nestíhal

7.10.2015 21:06   Michal Netušil  

Tempo zaslouženě prohrálo ve Vršovicích 1:6.

V sobotu jsme přijeli odehrát další mistrovské utkání na Union Vršovice. Bohužel jsme se museli obejít bez hlavních opor kvůli jejich nemoci, zraněním nebo museli jít hrát za áčko. Ale i přesto jsme měli dostatek kvalitních hráčů připravených k utkání, i když někteří si zjevně mysleli, že se porazí Vršovice samy a tak k zápasu i přistoupili. Několik hráčů dorazilo pozdě na sraz a zbytku se asi příliš hrát nechtělo. Tak to aspoň sálalo z kluků v kabině. Kluky jsme nabádali k aktivnímu a vysoko vysunutému presinku, abychom nedovolili domácím rozehrávat v klidu míče a tak nás dostat pod tlak. Asi měli kluci špunty v uších, když jsme říkali předzápasové pokyny, protože jsme nic z toho neplnili.

Od prvních minut hráli domácí to, co jsme chtěli, aby hráli naši kluci. Vršovice byly agresivní a okamžitě nás napadaly. Tím nás dostávaly pod neustálý tlak a díky němu nás dokonale zamkly na vlastní polovině. Z velkého tlaku jsme nebyli schopni se prokombinovat na útočnou polovinu a zaslouženě se Vršovice ujaly vedení ve 25. minutě po naší ztrátě ve středu hřiště a rychlém přechodu do zakončení. Bohužel jsme se ani nestihli oklepat a Oplík v bráně lovil míč z branky podruhé. Netrvalo to snad ani minutu. Poté jsme hru vyrovnali a dokázali jsme si vytvořit šanci na snížení. Šváb ale nabídnutou šanci nevyužil, a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Ve druhém poločase jsme chtěli s výsledkem něco udělat. Dokázali jsme i snížit na 2:1 díky Slámovi. Bohužel ale Vršovice odpověděly nejlepším způsobem. O minutu později navýšili skóre na 3:1. Od té chvíle byl na hřišti už jen jeden tým a bohužel jsme to nebyli my. Domácí přidali další tři branky a to můžeme být rádi, že nedali ještě další šance, které měli. Utkání tak skončilo za stavu 6:1 pro domácí Vršovice. Musíme se ponaučit z vlastních chyb a hlavně musíme zlepšit přístup k utkání. Potom bychom mohli myslet na lepší výsledky.

Zápasy:

SK Union Vršovice - FC Tempo Praha 6:1 (2:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:41)