FC Tempo Praha

U19: Jedenáct statečných

18.5.2016 9:00   Michal Netušil  

Torzo týmu čestně odolávalo vedoucímu týmu tabulky.

Na zápas proti Střešovicím jsme jeli pouze s jedenácti hráči a to nám ještě museli vypomoct hráči z mladšího dorostu. Zapříčiněno to bylo souběhem zápasů s áčkem a tím pádem jsem se museli obejít bez hlavních opor týmu Schwanka, Švába, Barocha a Čecha. Navíc se zranil Čáslavský, se kterým jsme také nemohli počítat. I přes nedostatek hráčů jsme na Střešovicích neudělali ostudu a dlouho jsme drželi bezbrankový stav. Bohužel jsme ale nakonec inkasovali šest branek a zcela zaslouženě jsme prohráli.

V sestavě se objevili v obraně Mašek a Adámek a na hrotu se pohyboval Balšán z mladšího dorostu. Byli jsme zvědavi, jak si proti silnému soupeři poradí a musíme si přiznat, že odehráli velmi dobré utkání. Všichni patřili k lepším hráčům a rozhodně nebyli jen do počtu. Prvních třicet minut jsme odolávali tlaku domácích a drželi nadějný stav 0:0. Už jsme si mysleli, že remízu dotáhneme do poločasu a tím znervózníme Střešovice. Bohužel jsme ale darovali soupeři laciný gól poté, co Oplík v bráně chtěl udělat kličku domácímu útočníkovi. Bohužel mu to nevyšlo. Do konce poločasu domácí přidali ještě jednu branku a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Ve druhém poločase jsme se snažili poctivě bránit a hrozit z rychlých brejků. Domácím se podařilo využít jasné převahy a přidali další čtyři branky. Nám se podařilo jen zkorigovat výsledek pomocí Hyršla. Domácí jasně vyhráli 6:1. Překvapení se nekonalo, ale kluci odevzdali na hřišti všechno. Po skončení utkání jsme aspoň ukázali, že máme v týmu pěkně vymakaná těla a k Oplíkovi, který vždy sundá dres a ukazuje své vypracované tělo, se přidal Maty, který také začal dřít v posilovně. Když už naše hra nebyla příliš pohledná, tak doufám, že naše namakaná těla pro diváka ano. Jsem zvědavý, kdo se přidá příště. Závěrem bych chtěl poděkovat klukům z mladšího dorostu, že dorazili na zápas a pomohli klukům čestně bojovat a nedat svojí kůži zadarmo.

Zápasy:

SK Střešovice 1911 - FC Tempo Praha 6:1 (2:0)