FC Tempo Praha

U19: Výprask na Vyšehradě

29.9.2016 11:36   Michal Netušil  

Torzo sestavy nemělo se silnějším soupeřem šanci.

V zápase proti Vyšehradu jsme jeli odehrát další kolo přeboru. Proti minulému kole jsme se potýkali s omluvenkami hráčů a navíc mladší dorost hrál před námi zápas na Vltavínu, takže jsme měli jen omezený počet hráčů. Těsně před výkopem nás bylo jen jedenáct a další tři hráči přijeli těsně po úvodním hvizdu. Bohužel to celé ovlivnilo kvalitu naší hry a domácí toho naplno využili.

Od začátku utkání bylo zřejmé, kdo bude udávat rytmus zápasu. Bohužel to byli domácí a my jsme jim byli jen tréninkovými sparingpartnery. První branka do naší sítě padla v 7. minutě po dlouhém míči za naši obranu. O pět minut později jsme inkasovali podruhé. Poté se nám podařilo snížit z pokutového kopu, který ve 24. minutě proměnil Schwank. Bohužel to bylo z naší strany vše. Do konce poločasu Vyšehrad přidal dalších pět branek a do šaten jsme šli za nepříznivého stavu 7:1.

Ve druhém poločase jsme jen těžko hledali motivaci a sílu s výsledkem něco udělat, a tak jsme jen čekali, na jakém skóre se ukazatel na konci zápasu zastaví. Domácí nastříleli dvanáct branek a zaslouženě vyhráli 12:1. Zkorigovat výsledek mohl ještě Schwank, který kopal druhou penaltu v zápase. Míč ale do braky nedostal, a tak jsme odjeli s ostudným výpraskem.

Do příštího zápasu proti Braníku musíme sebrat všechny síly a hlavně vymazat tento zápas z hlavy. Budeme doufat, že budou chtít kluci odčinit tento zápas a podáme mnohem lepší výkon a necháme všechny body na Tempu.

Zápasy:

FK Slavoj Vyšehrad - FC Tempo Praha 12:1 (7:1)