FC Tempo Praha

Oranžové hřiště na Tempu: Otevřeno!

6.10.2016 11:52   Jiří Trunečka  

Za významné podpory Nadace ČEZ bylo vybudováno nové dětské hřiště v lesoparku a vyměněn povrch malého hřiště s umělou trávou.

Tak se děti konečně dočkaly. Doba, kdy byly průlezky nového dětského hřiště omotány výstražnými páskami na znamení, že ještě není otevřeno, skončila v úterý 4. října 2016, krátce po 16. hodině. Sedmero nůžek v rukách těch nejpovolanějších - malých Tempáků i účastníků druhého dne Fotbalové abecedy – rychle rozstříhalo na kousky oranžovou pásku a zahájilo dětský útok na všechny novotou zářící herní prvky.

Otevření Oranžového hřiště z Nadace ČEZ Otevření Oranžového hřiště z Nadace ČEZ
Vybudování nového dětského hřiště na kraji lesoparku v areálu FC Tempo Praha a výměnu zcela zničeného povrchu malého fotbalového hřiště za novou umělou trávu podpořila Nadace ČEZ částkou 1.000.000,- Kč v rámci projektu Oranžové hřiště. Nadace ČEZ  takto pomáhá budovat sportovní a dětská hřiště již od svého založení v roce 2002, celkově jich její zásluhou v České republice vyrostly více než čtyři stovky. Podpora poskytnutá v letošním roce Tempu byla o to cennější, že umožnila bezprostředně navázat na rekonstrukci dolního hřiště s umělým osvětlením a dokončit přestavbu celé této části našeho areálu. Ta se tak během posledních deseti měsíců kompletně převlékla do nového hávu.

Na slavnostní otevření Oranžového hřiště Tempo v jinak deštivém dnu vykouklo i slunce. Asi bylo také zvědavé. Čestní hosté - pan Daniel Novák, zástupce Nadace ČEZ , a pan Josef Soukup ze společnosti Bonita, která herní prvky na Tempu instalovala, vyjádřili přání, aby nové hřiště přinášelo dětem co nejvíce radosti. To hned vzápětí začalo v praxi naplňovat na sedm desítek dětí, jak dokládá i připojená fotogalerie.

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:92)