FC Tempo Praha

U19: Domácí prohra s Braníkem

7.10.2016 13:05   Michal Netušil  

Soupeř dominoval ve druhém poločase.

V šestém kole jsme doma přivítali rivala z Braníka. Podle postavení v tabulce jsme byli asi větším favoritem. Byl to zápas, jak se říká, o šest bodů. Bohužel jsme nedali tutové šance v prvním poločase a ve druhém nám Braník ukázal, jak se branky střílejí.

Od prvních minut jsme chtěli hrát aktivně a tím donutit Braník k chybám, které měly vyústit v naše šance ke vstřelení branky. Docela dobře jsme presovali a šance přicházely. Dostával se do nich hlavně Caprata. Měl tři velké šance ke vstřelení branky. Bohužel je nevyužil. Tak nám ukázal Braník, jak se branky dávají. Po předchozích nezdarech se jim podařilo v 19. minutě rozvlnit sít v naší brance. Hosté se ujali vedení 0:1 a tak i první poločas skončil. I když bylo vidět na obou stranách několik velkých šancí. Kdyby se proměnily, mohlo to být tak 3:3.

Ve druhém poločase jsme předváděli odevzdaný výkon s malou kreativitou směrem do ofenzivy. Braník začal diktovat hru a jednoduchou účelnou hrou se mu podařilo vstřelit čtyři branky a završil skóre utkání za stavu 0:5. Navíc můžeme být rádi, že jsme nedostali gólů mnohem víc, protože šance na to hosté měli. V brance ale chytal dobře Hozy, který zabránil přídělu.

Je potřeba zmobilizovat všechny síly na příští zápas proti Vršovicím a konečně vyhrát.

Zápasy:

FC Tempo Praha - ABC Braník 0:5 (0:1)