FC Tempo Praha

Startuje projekt Tempo sobě

14.12.2016 11:24   19.12.2016 23:11 redakce  

Podpořte výstavbu nového hřiště a staňte se jeho patronem.

14. Tempácký ples - 10.12.2016 14. Tempácký ples - 10.12.2016
Fotbal je o sdílené radosti, o vzájemné podpoře a dosažení společných cílů. Dokončení rekonstrukce horního hřiště je naším velkým cílem. O to těžším, že všechny získané dotace byly v letošním roce směřovány k výstavbě hřiště s umělou trávou, takže rekonstrukci horního hřiště zatím náš klub hradil pouze z vlastních prostředků. K jejímu dokončení proto Tempo potřebuje pomoc…

… a tak nabízí výjimečnou a dost možná dokonce historickou příležitost

Podpořit dokončení výstavby horního hřiště, těšit se ze společného díla a stát se patronem vybrané části nového hřiště. Projekt „TEMPO SOBĚ“ byl představen na 14. Tempáckém plese a je určen všem příznivcům klubu.

O co jde?

Na webových stránkách, facebooku a také přímo v našem areálu najdete model  fotbalového hřiště rozděleného na více než pět set polí.

Vyberte si svůj díl hřiště - třeba před brankou, u postranní čáry nebo u rohového praporku. Sami nebo společně s přáteli, se spoluhráči v týmu nebo třeba se svojí firmou. Uhrazením příspěvku, jehož výše je uvedena na každém z polí, se stanete jeho sponzorem a patronem. Výše příspěvku se pohybuje od 1.000,- Kč do 8.000,- Kč. Dvě výjimečná pole se značkami pokutových kopů budou nabízena zvlášť v aukci na webových stránkách www.fctempo.cz.

Na plánku možná pole vypadají malá, ve skutečnosti však každému odpovídá plocha od deseti do dvaceti metrů čtverečních. Navíc můžete koupit i více polí, třeba celé vápno…! Jedinou podmínkou je, aby ještě nebylo obsazeno. Se zcela exkluzivním pocitem výhradního patrona pak budete moci sledovat, jak se Tempu na „vašem“ kousku hřiště hraje, útočí či brání.



Fialové políčko znamená provedenou rezervaci, ale patron ještě k políčku nedodal jméno.
Žlutozelené políčko už svého patrona má i se jménem.

Ať už si vyberete jakékoliv pole, bude to výborná investice hned z několika důvodů:

(a) v první řadě podpoříte dokončení rekonstrukce horního hřiště. Všechny příspěvky budou použity pouze za tímto účelem. Pomůžete Tempu, aby se co nejdříve dočkalo nového hřiště a aby si na něm mohly hrát stovky dětí;

(b) můžete své pole pojmenovat. Dát mu své jméno nebo na něj umístit logo své firmy - na plánu, který bude k vidění před šatnami, na webu i facebooku, ale samozřejmě také v podvědomí všech Tempáků. Můžete také vymyslet vlastní pojmenování. Možná tak jednou vstoupíte do fotbalové terminologie, alespoň té tempácké… Třeba bude jednou míč lítat z „Pepíkova rohu“ na „Jirkovu parketu“… nebo někam jinam podle právě vaší fantazie;

(c) obdržíte originální certifikát, který bude nejen prokazovat vaše tempácké srdce, ale může sloužit také jako netradiční, ovšem velmi praktický dárek. Potěší obdarovaného či obdarovanou, ale také stovky tempáků. A přitom však zabere jen velmi málo místa.

(d) můžete si snížit daňový základ o výši daru takto poskytnutého na podporu sportovní činnosti, za tím účelem bude dárci vystaveno písemné potvrzení.

(e) můžete získat bonus. Prvních 11 sponzorů s příspěvkem aspoň 5.000Kč dostane navíc dres klubu. Bude-li příspěvek činit 15.000,- Kč nebo více, získá každý takový patron jako bonus základní reklamní balíček zahrnující reklamní panel 2 x 1m na skutečném hřišti, reklamní banner na webových stránkách klubu a další plnění určená pro sponzory klubu.

Jak postupovat:

Zájem o konkrétní pole sdělte, prosím, e-mailem  na adresu info@fctempo.cz nebo na tel. č. 603 860 444 nebo 606 855 136. Váš výběr bude nejpozději do 24 hodin potvrzen a pole, pokud bude volné, ihned rezervováno. Platbu příspěvku  lze provést dle dohody v hotovosti nebo převodem na účet klubu č. 61519359/0800.

Následně už postačí jen vymyslet, jak se vybraný kousek hřiště bude jmenovat a na čí jméno vystavit certifikát - koho by mohl potěšit jako dárek.

Naopak o tom, že každý příspěvek Tempu pomůže, přemýšlet vůbec nemusíte… 

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:1)