FC Tempo Praha

Tempáci 2009 aneb patroni 40 polí

2.1.2017 22:52   redakce  

Projekt TEMPO SOBĚ dostal v roce 2017 pořádnou injekci.

14. Tempácký ples - 10.12.2016 14. Tempácký ples - 10.12.2016
Necelý měsíc uplynul od představení projektu „TEMPO SOBĚ – Podpořte výstavbu nového hřiště!“ na Tempáckém plese. A po vánoční pauze projekt dostal pořádnou injekci. Rodiče a trenéři tempáckého ročníku 2009 dokázali vybrat neuvěřitelných 40.000,- Kč. Jejich políčko, tedy vlastně 40 políček, již zabírá pořádný kus hřiště zde na webu a do konce prvního lednového týdne se objeví i na tabuli umístěné na budově šaten. Svého patrona už našel i pravý horní roh hřiště v ceně 7.000,- Kč. Nově se jmenuje Matějův čtenářský koutek. Všem novým patronům děkujeme a zároveň gratulujeme!

Projekt tak už po pár dnech vyvolal mimořádnou vlnu klubové sounáležitosti. Začalo to podporou ze strany společnosti FLY UNITED, která hned na plese "vykoupila" středových kruh, a pokračovalo mezi rodiči, v rámci jednotlivých tempáckých týmů a mezi příznivci klubu. A také napříč lhoteckými generacemi klubu hned v první fázi pomohli také jeho dnes již bývalí hráči a také borci ze Staré Gardy. Tato sounáležitost a společná snaha o naplnění přání po novém hřišti jsou stejně důležité, jako finanční prostředky, které budou do poslední koruny vynaloženy na dokončení rekonstrukce horního hřiště. I když se totiž může zdát, že už stačí jen vyčkat, až na jaře tráva vyroste, je před naším klubem ještě řada nezbytných investic, aby se na hřišti skutečně mohlo začít hrát.

"Mapa" nového hřiště, kterou můžete zatím najít na webových stránkách a facebooku, se již objevila také přímo v areálu Tempa. A stejně jako na sítích, také v reálu se na ní snad (doufáme a prosíme) budou i nadále postupně obarvovat políčka. Vybrat si je může každý, kdo chce Tempu pomoci a rozhodne se využít tuto historickou příležitost stát se fotbalovým pojmem. 


O co v projektu TEMPO SOBĚ jde?

Na webových stránkách, facebooku a také přímo v našem areálu najdete model  fotbalového hřiště rozděleného na více než pět set polí.

Vyberte si svůj díl hřiště - třeba před brankou, u postranní čáry nebo u rohového praporku. Sami nebo společně s přáteli, se spoluhráči v týmu nebo třeba se svojí firmou. Uhrazením příspěvku, jehož výše je uvedena na každém z polí, se stanete jeho sponzorem a patronem. Výše příspěvku se pohybuje od 1.000,- Kč do 8.000,- Kč. Dvě výjimečná pole se značkami pokutových kopů budou nabízena zvlášť v aukci na webových stránkách www.fctempo.cz. První aukce bude vyhlášena na počátku roku 2017 na těchto webových stránkách.

Na plánku možná pole vypadají malá, ve skutečnosti však každému odpovídá plocha od deseti do dvaceti metrů čtverečních. Navíc můžete koupit i více polí, třeba celé vápno…! Jedinou podmínkou je, aby ještě nebylo obsazeno. Se zcela exkluzivním pocitem výhradního patrona pak budete moci sledovat, jak se Tempu na „vašem“ kousku hřiště hraje, útočí či brání. Jedinou podmínkou je, aby ještě nebylo obsazeno. Již vybraná pole jsou barevně vyznačena. Pokud by se výjimečně stalo, že si někdo vybere políčko těsně před vámi, takže na plánu vypadalo volně, ale nebylo, bude vám nabídnuto jiné, pokud možná co nebližší.



Fialové políčko znamená provedenou rezervaci, ale patron ještě k políčku nedodal jméno.
Žlutozelené políčko už svého patrona má i se jménem.

Ať už si vyberete jakékoliv pole, bude to výborná investice hned z několika důvodů:

(a) v první řadě podpoříte dokončení rekonstrukce horního hřiště. Všechny příspěvky budou použity pouze za tímto účelem. Pomůžete Tempu, aby se co nejdříve dočkalo nového hřiště a aby si na něm mohly hrát stovky dětí;

(b) můžete své pole pojmenovat. Dát mu své jméno nebo na něj umístit logo své firmy - na plánu, který bude k vidění před šatnami, na webu i facebooku, ale samozřejmě také v podvědomí všech Tempáků. Můžete také vymyslet vlastní pojmenování. Možná tak jednou vstoupíte do fotbalové terminologie, alespoň té tempácké… Třeba bude jednou míč lítat z „Pepíkova rohu“ na „Jirkovu parketu“… nebo někam jinam podle právě vaší fantazie;

(c) obdržíte originální certifikát, který bude nejen prokazovat vaše tempácké srdce, ale může sloužit také jako netradiční, ovšem velmi praktický dárek. Potěší obdarovaného či obdarovanou, ale také stovky tempáků. A přitom však zabere jen velmi málo místa.

(d) můžete si snížit daňový základ o výši daru takto poskytnutého na podporu sportovní činnosti, za tím účelem bude dárci vystaveno písemné potvrzení.

(e) můžete získat bonus. Prvních 11 sponzorů s příspěvkem aspoň 5.000Kč dostane navíc dres klubu. Bude-li příspěvek činit 15.000,- Kč nebo více, získá každý takový patron jako bonus základní reklamní balíček zahrnující reklamní panel 2 x 1m na skutečném hřišti, reklamní banner na webových stránkách klubu a další plnění určená pro sponzory klubu.

Jak postupovat:

Zájem o konkrétní pole sdělte, prosím, e-mailem  na adresu info@fctempo.cz nebo na tel. č. 603 860 444 nebo 606 855 136. Váš výběr bude nejpozději do 24 hodin potvrzen a pole, pokud bude volné, ihned rezervováno. Platbu příspěvku lze provést dle dohody v hotovosti nebo převodem na účet klubu č. 61519359/0800.

Následně už postačí jen vymyslet, jak se vybraný kousek hřiště bude jmenovat a na čí jméno vystavit certifikát - koho by mohl potěšit jako dárek.

Naopak o tom, že každý příspěvek Tempu pomůže, přemýšlet vůbec nemusíte… 

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:1)