FC Tempo Praha

U15: I v deseti jasné vítězství

27.3.2017 23:27   Tomáš Maurer  

Tempáci oslabeni o zraněného Hermana neměli v Plzni problém zvítězit.

Na utkání v Plzni se většina kluků těšila, že si zahraje po čtyřech měsících na přírodní trávě a někteří vytáhnou svoje nové kolíkové kopačky. Trenéři z toho měli trochu obavy, jak bude hra vypadat při prvním kontaktu s přírodní trávou po tak dlouhé době.

Během prvního poločasu jsme si vytvořili několik stoprocentních brankových příležitostí, které jsme však nedokázali proměnit. Branku jsme vstřelili až po nařízeném pokutovém kopu na Michala, který si sám postavil míč na značku a bezpečně k tyči proměnil.

Ve druhé půli jsme vystřídali oba naše hráče ze střídačky, bohužel hned v zárodku nám musel po tvrdém zákroku soupeře odstoupit Vojta Herman. V pravidlech je, že při této situaci se do hry může vrátit hráč, který už vystřídal. Rozhodčí však tuto možnost neznali, a tak jsme odehráli téměř celý druhý poločas v deseti. Paradoxně nám to pomohlo ke zlepšenému výkonu, kdy jsme byli více v pohybu a soupeře jsme nepustili téměř na naši polovinu a přidali ještě jednu branku, kdy po centru Hrachovského skóroval hlavou Lytvyn.

Zápasy:

SK Petřín Plzeň - FC Tempo Praha 0:2 (0:1)