FC Tempo Praha

U19: Zasloužený debakl

30.3.2017 18:28   Michal Netušil  

Tempo prohrálo na hřišti FA Praha jednoznačně 0:5.

V neděli jsme přijeli odehrát první jarní mistrovský zápas na Střížkově proti FA Praha. Bohužel to pro nás nebyl dobrý vstup do jarní části, protože jsme prohráli jednoznačně 0:5.

Od začátku utkání se domácí tlačili za vstřelením první branky, ale pozorně jsme bránili a nepouštěli domácí do vyložené šance. Bohužel jsme nedokázali po zisku míče udržet míč na vlastních kopačkách a tím jsme si nedokázali vytvořit žádnou brankovou příležitost. Byli jsme pod neustálým tlakem a domácí toho využili ve 28. minutě vstřelením první branky. Musíme si přiznat, že jsme soupeři branku darovali po laciné ztrátě. Poté poklesla naše koncentrace a během dalších pěti minut se domácím podařilo vstřelit další dvě branky a navýšit náskok na 3:0. Za tohoto stavu jsme si šli odpočinout do šaten.

Ve druhém poločase se obraz hry příliš nezměnil. My jsme se neustále bránili a dopředu jsme byli bezzubí, a tak FA přidala ještě dvě branky a završila utkání za stavu 5:0. Po zásluze jsme prohráli, protože jsme byli méně hladoví po vítězství a spíše jsme si přišli zahrát a ne vyhrát. Příští kolo hrajeme proti Zličínu, který musíme jednoznačně porazit a tím se přiblížit záchraně v soutěži.

Zápasy:

FA Praha - FC Tempo Praha 5:0 (3:0)