FC Tempo Praha

U17: Kanonáda po změně stran

29.8.2017 20:53   Filip Šmídek  

Tempáci rozdrtili tým Vlašimi 8:0, sedm branek dali ve druhé půli.

I druhý zápas v soutěži jsme odehráli na domácím hřišti a za velkého vedra jsme přivítali Vlašim.

Hned od úvodu jsme vytvořili tlak na soupeře, drželi jsme míč a vypracovali jsme si hned několik šancí. Ani jedna neskončila v síti, a tak jsme paradoxně ve 20. minutě mohli inkasovat my, po špatné rozehrávce jsme poslali útočníka soupeře do samostatného úniku, ale včasný výběh Žižiho v bráně zabránil skórovat. Ve 30. minutě jsme se konečně dostali do vedení, když se po hezké kombinaci z pravé strany dostal do zakončení Sedlář, jeho střelu gólman vyrazil před sebe a Pytlíček jí dorazil do brány. Do konce poločasu jsme si vytvořili tlak, ale téměř každá přihrávka byla ztráta, a tak byl pro nás poločasový hvizd vysvobozením.

O poločase jsme řekli klukům, ať se uklidní na míči, drží balón a dobře kombinují, že soupeř po chvíli odpadne fyzicky. To si naštěstí kluci vzali k srdci, a tak jsme ve druhém poločase naprosto převzali iniciativu, soupeře jsme nepustili snad do jediné šance. My jsme dobře kombinovali, nechali soupeře běhat bez míče a ten postupem času nestíhal. Postupně po trefách Sedláře, dvou Trajhana, třech Trojana a Babického jsme navýšili skóre na 8:0 a to jsme ještě neproměnili další šance.

V prvním poločase jsme neustále někam pospíchali, byli hrozně zbrklí a kazili jsme jednoduché míče. Ve druhém poločase jsme se zklidnili na míči, dobře kombinovali a na hřišti jsme dominovali. Za druhý poločas můžeme kluky pochválit.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Sellier & Bellot Vlašim 8:0 (1:0)