FC Tempo Praha

U17: Čtyři branky Žižkovu

26.9.2017 13:04   Filip Šmídek  

Tempáci potvrdili dobrou formu a v pohodě přehráli Viktorku Žižkov.

V sobotu v podvečer jsme zavítali do Dolních Počernic, kde své domácí zápasy hraje Viktoria Žižkov.

Od úvodních minut jsme zatlačili soupeře a hned v 6. minutě se trefil Trojan, poté bylo na obou stranách hodně nepřesností v útočné fázi. I přesto si oba týmy vytvořily své šance, Viktorka dvě, obě ale zneškodnil dobře chytající Pešek v bráně. I my jsme byli nebezpeční, ale ze svých šancí jsme proměnili pouze jednu, po hezké kombinaci středem hřiště se dostal do zakončení Pytlíček a prostřelil gólmana. Na konci poločasu jsme hráli v obraně laxně a v poslední minutě nás opět podržel Pešek.

Ve druhém poločasu jsme hráli v obraně daleko víc obezřetněji, a tak jsme soupeře prakticky k ničemu nepustili. My jsme zvýšili po akci Trojana z levé strany, kdy jeho střelu gólman pouze vyrazil k výborně hrajícímu Lytvynovi a ten se nemýlil. Po další hezké akci se dostal do samotného úniku Ngujen, jeho střelu brankář opět vyrazil tentokrát k Sedlářovi a ten propálil vše, co mu stálo v cestě. Další šance jsme neproměnili, a tak na konci zápasu měl dvě dobré šance i soupeř, jedna mířila vedle a druhou vyrazil Pešek.

Očekávali jsme, že i když Žižkov je poslední, bude kvalitativně lepší než předchozí týmy a to se potvrdilo. My jsme dnes v prvním poločase nehráli v obraně příliš jistě, a tak si soupeř vytvořil nějaké šance. Ve druhém poločase už jsme byli daleko více koncentrovanější, kontrolovali jsme hru a soupeře k ničemu nepouštěli. Výkon byl opět kvalitní, ale teď začneme hrát s týmy z horní části tabulky, tak se uvidí, jak na tom jsme.

Zápasy:

FK Viktoria Žižkov B - FC Tempo Praha 0:4 (0:2)