FC Tempo Praha

U19: Kolín si výhru zasloužil

2.10.2017 14:36   Filip Šmídek  

Tempáci ale rozhodně nezklamali a silnému Kolínu byli velmi důstojným soupeřem.

V sobotu jsme přivítali na domácí půdě Kolín, druhý tým tabulky.

Začátek zápasu jsme měli lepší než soupeř a hned v úvodu jsme si vytvořili několik pološancí. Poté ale zapnul soupeř na rychlejší level a my jsme začali ztrácet ve středu pole, Kolín si vytvořil několik slibných šancí, ale buď nás podržel výborně chytající Hozák nebo hosté špatně vyřešili finální fázi. Poté, co jsme přežili soupeřův tlak, se dostal do výborné šance Babický, ale jeho zakončení nebylo důrazné, a tak obránce stačil vykopnout míč z brankové čáry. V závěru poločasu jsme nezvládli ubránit standardky soupeře a z té poslední jsme inkasovali.

Bohužel jsme nezachytili začátek druhého poločasu a hned z úvodní akce zvýšil Kolín na 0:2. To nás trochu utlumilo, a tak jsme se většinu času bránili. Mezi 70. a 80. minutou jsme to byli ale my, kdo si vytvořil tři obrovské šance. Bohužel Soukal, Caprata ani Adámek je nedokázali proměnit, ještě v 85. minutě jsme kopali penaltu, ale ani tu Adámek nedal, a tak po čtyřech výhrách za sebou jsme museli skousnout hořkost porážky.

Kolín dnes vyhrál zaslouženě, má kvalitní tým a během zápasu si vytvořil více brankových příležitostí. Škoda, že jsme v závěru nedokázali snížit a nezdramatizovali to. Ale jinak musím kluky pochválit, všichni na hřišti makali a nikdo nevypustil žádný souboj.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Kolín 0:2 (0:1)