FC Tempo Praha

U17: Celkem zbytečný zápas

14.3.2018 9:19   Filip Šmídek  

Tempáci získali povinné tři body v Ústí nad Orlicí, soupeř se k ničemu nedostal.

V sobotu brzy ráno jsme vyráželi do dalekého Ústí nad Orlicí, kde jsme sehráli první mistrovské utkání.

Prvních 25 minut zápasu byl náš výkon tragický, strašně špatně jsme řešili finální fázi, a tak jsme prakticky neohrozili brankáře domácích. Naopak na druhé straně jsme po individuální chybě v naší obraně darovali soupeři penaltu a prohrávali jsme. To kluky trochu probralo a do poločasu jsme výsledek otočili. Nejdříve se trefila nová zimní posila Janků. O chvíli později jsme předvedli dvě hezké akce po stranách hřiště. Nejdříve z levé strany, kdy Kuba Havlíček hezkým centrem poslal balón na Tomáše Havlíčka, který neměl problém skórovat. O další dvě minuty později utekl Hrachovský z pravé strany, jeho centr si ve vzduchu našel Pytlíček, a tak jsme v poločase vedli 3:1.

Ve druhém poločase se soupeř snad nedostal k našemu vápnu vůbec, a tak si hned v premiéře připsal hattrick Janků. Další šance jsme nevyužili a až v závěru zvyšoval na konečných 6:1 Hrachovský.

Bohužel k prvnímu zápasu jsme odjížděli k nejhoršímu týmu soutěže. Takovéto zápasy absolutně nemají klukům co dát, protože soupeř, pokud se dostane k míči, tak to bodlem odkopne co nejdál. Jakýkoliv přátelák by byl lepší. Příští týden zajíždíme naopak k nejlepšímu týmu soutěže, tam se uvidí, jak na tom kluci jsou.

Zápasy:

TJ Jiskra Ústí nad Orlicí - FC Tempo Praha 1:6 (1:3)