FC Tempo Praha

U17: Velké hřiště výhodou

27.3.2018 9:59   Filip Šmídek  

Tempáci si ve Vlašimi otevřeli střelnici, Sedlář dal pět branek.

Po odloženém zápase s Duklou jsme v dalším kole zajížděli do Vlašimi.

Na obrovském hřišti jsme hned od začátku dobře kombinovali a dostávali se do šancí, které jsme neproměňovali. V 15. minutě z ojedinělé šance zahrozil soupeř, ale obrana s Peškem v bráně byla pozorná. Od 19. minuty, kdy jsme se po krásné střele Pytlíčka ujali vedení, se Vlašim dostávala na naši půlku jen sporadicky a my dalšími góly Babického a hattrickem Sedláře jsme vedli v poločase 5:0.

Druhý poločas začal šancí soupeře, ale opět naše obrana byla pozorná. Potom jsme už soupeře k ničemu nepustili, naopak my jsme přidali dalších šest branek. Po dvou gólech Babický a Sedlář, po jednom Pytlíček se Schätzem, a tak se konečné skóre zastavilo na 11:0.

Se zápasem jsem celkem spokojený, kluci hráli aktivně po celý zápas a soupeře prakticky k ničemu nepustili. Vyhovovalo nám velké hřiště, kdy kluci měli na vše dostatek času, a tak i některé akce a náběhy měly fotbalové parametry. V úterý od 17 hodin dohráváme zápas s Duklou, kde se potkají asi dva nejlepší týmy soutěže, tak se přijďte podívat, čeká nás určitě zajímavý zápas.

Zápasy:

FC Sellier & Bellot Vlašim - FC Tempo Praha 0:11 (0:5)