FC Tempo Praha

U15: Tři body za aktivní výkon

2.4.2018 18:46   Jaroslav Teplan  

Tempáci zvítězili na Aritmě jednoznačně 5:0.

Ve čtvrtek 29.3. jsme zavítali v předehrávaném utkání na Aritmu. Soupeř, který nás na domácí půdě pozlobil a my jsme nechtěli v žádném případě nic podcenit a potvrdit kvalitní výkon ze zápasu s Motorletem.

Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a nepodařily se nám kvalitně zakončit střelecké příležitosti, které jsme si vypracovali. Skóre se nám tak podařilo otevřít až ve 20. minutě, kdy se prosadil Větrovec. Do poločasu se ještě podařilo skórovat Navrátilovi a T. Jirákovi. V kabině jsme nechtěli, aby si kluci zápas zbytečně zdramatizovali, což se nám v této sezóně již několikrát stalo a z jasného zápasu jsme udělali drama.

Ve druhém poločase na hřišti však dominovalo pouze jedno mužstvo a tím jsme byli my. Soupeř se prakticky nedostával do zakončení. My jsme se však prosadili pouze dvakrát a určili konečný stav zápasu na 5:0.

V zápase jsme měli převážně míč na svých kopačkách. Několikrát jsme však zbytečně zazmatkovali v rozehrávce či přechodové fázi do útoku, čímž jsme zbytečně přicházeli o míč. Na druhou stranu musíme  kluky pochválit za aktivitu směrem do pokutového území, kde jsme byli v dostatečném počtu.

V dalším utkání přivítáme v neděli na domácí půdě Písek.

Zápasy:

SK Aritma Praha - FC Tempo Praha 0:5 (0:3)