FC Tempo Praha

U19: Škoda individuálních chyb

26.4.2018 8:56   Michal Netušil  

Tempo doma prohrálo s Viktorkou Žižkov.

V sobotu jsme doma přivítali Viktorii Žižkov, kterou jsme na podzim porazili, ale tentokrát jsme prohráli po hrubých chybách.
Úvod zápasu nám nevyšel. Hned z první šance se hosté ujali vedení 0:1. Byli jsme zaskočeni rychlou brankou, ale začali jsme se postupem času dostávat více do hry a začínali jsme si vytvářet i šance. Bohužel jsme ale žádnou neproměnili. Už to vypadalo, že půjdeme do přestávky s jednogólovou ztrátou. Ale v samém závěru se dokázal trefit Babický, a tak se šlo do šaten za stavu 1:1.

Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe. Žižkov jsme zatlačili a z rohového kopu se dostal k dorážce Hampapa, který se nemýlil, a otočil tak skóre na naší stranu 2:1. I když jsme hráli dobře, tak se Viktorce podařilo vyrovnat a dokonce otočit skóre zápasu na svou stranu 2:4. Nutno říct, že jsme jí to ulehčili, protože jsme dělali individuální chyby, které byly pro vývoj zápasu klíčové. V závěru se ještě trefil Babický, ale na výhře Viktorky už to nemělo žádný vliv, protože si hned pojistila výhru brankou na konečných 3:5.

I když jsme nehráli špatně, tak nás srazily dolů individuální chyby jak v poli, tak v bráně. Příště se toho musíme vyvarovat, protože jedeme do Kolína, kde to bude ještě těžší.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Viktoria Žižkov B 3:5 (1:1)