FC Tempo Praha

U17: Tempo vítězem divize!

11.6.2018 22:53   Filip Šmídek  

Tempáci i přes porážku na Meteoru ovládli divizní skupinu C.

V předposledním zápase jsme zajížděli na Meteor, který byl v tabulce tři body za námi a už jen on nás mohl přeskočit v tabulce.

Většinu prvního poločasu byl Meteor lepší a nebezpečnější. I když v první velké šanci se ocitl Herman, který přešel přes čtyři hráče, ale trefil jen brankáře. Hned z brejku si soupeř vytvořil standardku a prohrávali jsme. Potom jsme to byli opět my, kdo měl velkou šanci, ale soupeř vykopával z čáry. V závěru poločasu dvakrát skórovali domácí, nejdříve po rychlé akci ze strany a potom jsme opět nepohlídali standardku a šli jsme do šaten za stavu 0:3.

Druhý poločas jsme začali aktivně a po chvíli jsme Hrachovským snížili. Bohužel, o pár minut později jsme opět nepohlídali standardku a dostali jsme na 1:4. Poté začala obrovská bouřka a rozhodčí přerušil během druhého poločasu čtyřikrát hru. To samozřejmě nahrávalo soupeři, protože se hra neustále kouskovala. I přesto jsme snížili Kubou Havlíčkem a Babickým na rozdíl jediné branky. V závěru jsme tam měli několik standardek a závarů před brankářem, ale v té největší šanci se míč zastavil na brankové čáře v louži. A tak jsme se museli smířit s další porážkou.

Z prvního poločasu jsem zklamaný, kluci si mysleli, že se nemůže nic stát a v tom se mýlili. Nakonec tam byla obrovská vůle se zápasem něco udělat, téměř celý druhý poločas stál Meteor v devíti lidech na vápně a jen odkopával. I přes porážku jsme vyhráli celou soutěž, s čímž panuje obrovská spokojenost. Příští týden hrajeme poslední zápas proti Vyšehradu, tak se přijďte podívat, ať klukům uděláme hezkou atmosféru.

Zápasy:

FK Meteor Praha VIII B - FC Tempo Praha 4:3 (3:0)