FC Tempo Praha

U17: Deset branek Ústí nad Orlicí

30.8.2018 12:38   Jaroslav Teplan  

Další ze zápasů, který snižuje koncentraci hráčů na minimum...

Ve středu 29.8. jsme předehrávali další kolo divize dorostu a tentokrát k nám dorazil tým z Ústí nad Orlicí. Měli jsme před sebou co napravovat po nevydařeném utkání v Trutnově.

Od začátku zápasu bylo vidět, kdo bude držet otěže zápasu pevně ve svých rukou. V prvních deseti minutách se nám podařilo vstřelit dvě branky, takže jsme mohli sledovat podobný vývoj utkání jako proti Ostré. Minimální tlak na naše hráče nám dával mnoho prostoru na hřišti a kluci si mohli s míčem dělat v podstatě cokoliv. Inkasovali jsme po obrovském zaváhání naší stoperské dvojice.

Ve druhém poločase se obraz hry vůbec nezměnil. Hrálo se neustále na jednu branku a počet našich vstřelených branek se zastavil na čísle deset. Dva další inkasované góly byly rovněž zbytečné, když jeden skončil v naší brance přímo z rohu a jeden snad z 25 metrů po zbytečné ztrátě míče ve středu pole.

Dnes jsme odehráli další ze zápasů, který snižuje koncentraci hráčů na minimum. Každý si chce vstřelit gól, nepracuje v maximálním úsilí do obrany a má spoustu času na činnost s míčem. Bohužel jsme byli rovněž zklamáni přístupem hráčů soupeře, kteří od začátku utkání natahovali hru odkopy od branky. Víc se snad nehrálo, než hrálo.

V dalším utkání hrajeme opět doma, s týmem Vlašimi, tak pevně věříme, že kluci budou v dalším zápase pozorní, protože se začíná od stavu 0:0 a žádný soupeř se sám neporáží. Rodičům děkujeme za podporu.

Zápasy:

FC Tempo Praha - TJ Jiskra Ústí nad Orlicí 10:3 (5:1)