FC Tempo Praha

U17: Výhra mohla být výraznější

12.9.2018 21:43   Jaroslav Teplan  

Tempáci mohli nastřílet České Třebové více než čtyři branky.

V neděli 10.9. jsme zajížděli k dalšímu mistrovskému zápasu do České Třebové. Přes brzký ranní odjezd jsme chtěli napravit herní i výsledkový dojem z posledního zápasu doma s Vlašimí.

V prvním poločase jsme podali velice kvalitní výkon, dokázali jsme rychle kombinovat, otáčet hru a tlačit se do zakončení. Byli jsme důrazní v soubojích, a proto se nám dařilo většinu prvního poločasu držet míč na svých kopačkách. Gól se nám však podařilo vstřelit až ve 28. minutě, kdy se po přihrávce Husáka prosadil Jirák.  Do konce poločasu jsme neproměnili ještě řadu dalších příležitostí, a tak jsme odcházeli do kabin za hubeného náskoku 1:0.

Ve druhém poločase jsme pokračovali v aktivitě a i přes obrovské množství neproměněných šancí se nám podařilo vstřelit ještě tři branky, když se dvakrát trefil Pytlíček a jednou Ling. Soupeř dokázal výsledek korigovat z pokutového kopu.

V zápase jsme soupeře výrazně přehráli a výsledek zápasu mohl být mnohem vyšší. Pouze naše nemohoucnost ve finální a předfinální části nás stála vyšší počet vstřelených branek. Měli jsme z kluků radost, jakým způsobem, především v prvním poločase, mezi sebou kombinovali. Dařilo se nám velmi dobře soupeře represovat po ztrátě míče. Děkujeme rodičům, kteří přijeli za námi takovou dálku, aby nás povzbudili.

Zápasy:

FK Česká Třebová - FC Tempo Praha 1:4 (0:1)