FC Tempo Praha

U15: Jalovost v útoku

30.10.2018 15:07   Petr Havlíček  

Motorlet si ze Lhotky zaslouženě odvezl všechny tři body.

V prvním poločase zápasu s Motorletem jsme podali možná nejhorší výkon sezóny. Kromě jednoho dvou průniků po pravé straně a třech nebo čtyřech kombinací na vlastní polovině jsme nebyli aktivní, nechtěli jsme hrát po zemi a útočili ve dvou třech lidech. Naopak hostům jsme na vlastní polovině dávali příliš mnoho prostoru, uprostřed zálohy kluci bránili daleko a nedůrazně a přežili jsme tři situace v našem vápně, kdy to zavánělo gólem.

Ve druhém poločase se naše aktivita lehce zvedla, a především po pravé straně jsme se dostávali do finální třetiny. Bohužel se však ukázalo, že na vytváření šancí a koncovce musíme stále hodně pracovat, protože šanci jsme si v podstatě žádnou nevytvořili - buď jsme si nedokázali najít míč ve vápně soupeře nebo byla příprava střelby pomalá a nerozhodná. Naopak Motorlet pokračoval v dobrém výkonu z první půle a po dvou situacích, kterým se dalo předejít, zápas zaslouženě získal na svoji stranu. Za stavu 0:2 v posledních deseti minutách jsme sice opticky tlačili, ale už to byla spíš křeč a potvrzení naší celkové "jalovosti" vepředu.

Tentokrát jsme z výkonu kluků zklamaní, dá se pochopit technická chyba, ztráta míče, nepovedená přihrávka nebo zahozená šance, ale vyjma pár hráčů jsme postrádali maximální chuť hrát, aktivitu a touhu předvést se. 

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Motorlet Praha 0:2 (0:0)