FC Tempo Praha

Nadmíru vydařený Tempácký ples

16.12.2018 18:34   redakce  

Rekordní počet tří stovek hostů se v Kulturním centru Novodvorská tradičně výborně bavil.

16. Tempácký ples 16. Tempácký ples
Na všechny hosty, a bylo jich letos nejvíce v plesové tempácké historii, čekal tradiční program, sestávající kromě pití a jídla z hudby, tance a předávání cen. Plesem provázel předseda klubu Jiří Trunečka a neplánovaně, ale o to lépe, mu sekundoval pan Jiří Barták, zástupce ředitele ZŠ Jitřní, naší partnerské školy, jejíž ředitelka paní Milena Hartigová byla na ples rovněž přítomna. Mezi hosty nechyběli ani zástupci partnerského klubu FK Ústí nad Labem.

Vyhlašovány byly Osobnosti týmů od U12 až po A tým, ankety Trenér roku a Jedenáctka roku, o nichž se dočtete v jiných článcích.

Populární tombolu již tradičně napínavě odmoderoval Martin Dedek a jeho dva pomocníci. Po lístcích, jež bylo možné proměnit za některou z cen věnovaných pořádajícím klubem, společností Fly United, Pivovaru Hrádek a paní Teplanovou, se zaprášilo již před devátou hodinou. Hlavní cenou byly služby společnosti Fly United v hodnotě 10.000 Kč, sud piva a uzené kýty.

Nicméně losováním tomboly ples zdaleka neskončil a poslední tóny kapela Rošáda odehrála po druhé hodině ranní. Věříme, že jste se dobře bavili a tedy za rok na viděnou!

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:204)