FC Tempo Praha

U17: Osm branek ve Vlašimi

4.4.2019 10:41   Jaroslav Teplan  

Tempáci dominovali zejména ve druhém poločase.

V neděli jsme zajížděli k dalšímu zápasu do Vlašimi. V posledním vzájemném utkání u nás soupeř zvítězil na penalty, tak jsme čekali těžký zápas. Poprvé v sezóně kluci hráli na přírodní trávě.

Start do utkání jsme měli famózní, když jsme vstřelili dvě rychlé branky, a ještě dvě jasné gólové příležitosti jsme neproměnili. Pak jsme začali nedůsledně bránit, nezavírali jsme prostory, a tak se začal osmělovat i soupeř. Měl několik nadějných střeleckých příležitostí, které skončily na Vávrovi nebo mimo naši branku. Poločasové vedení jsme tak uhájili s nulou vzadu.

Druhý poločas přinesl mnohem jednoznačnější průběh než první. Dařil se nám rychlý přechod směrem dopředu, a soupeři jsme tak nastříleli ještě šest branek a zaslouženě jsme vyhráli.

I když se nám podařilo vysoko zvítězit, tak především průběh prvního poločasu tomu nenasvědčoval. Dělali jsme jednoduché technické i taktické chyby. Kdyby je soupeř potrestal, nemohli jsme se divit. Ve druhém poločase však na hřišti figurovalo pouze jedno mužstvo a zaslouženě jsme vyhráli. 

Zápasy:

FC Sellier & Bellot Vlašim - FC Tempo Praha 0:8 (0:2)