FC Tempo Praha

Tempo poběží na Teribearu

3.9.2019 21:08   redakce  

Tempáci se už potřetí zapojí do charitativního běhu na pražském Vítkově.

Potkat se s kamarády a trenéry z jiných kategorií, pobavit se společně s rodiči dalších Tempáků a hlavně pomoct těm, kteří to potřebují. Právě proto se i letos Tempo zapojí do charitativního běhu Teribear, který organizuje na pražském Vítkově Nadace Terezy Maxové. Za každý uběhnutý kilometr partneři akce věnují 30 Kč na dobročinné projekty - pomoc ohroženým maminkám, rodinám v nouzi, týraným dětem nebo mladým lidem z dětského domova (podrobný výčet a další informace o akci najdete na www.teribear.cz).

O pořadí vůbec nejde, nicméně "leaderboard" je každoročně sledovanou součástí Teribearu. Loni se Tempu v soutěži týmů povedlo skončit na fantastickém šestém místě za naběhaných 4578 km, které přinesly 137 340 Kč na charitu. Společně se na Vítkově sejdeme u sochy Jana Žižky v pondělí 9. září v 17:00, kde se nejprve vyfotíme a odtud odstartujeme na zhruba kilometr a půl dlouhý okruh.

Čip, který zaznamenává kilometry, dostanou hráči od svých trenérů nebo vedoucích za jednorázový poplatek 100 Kč. Věříme, že se k nám připojí co největší množství rodičů a příznivců Tempa. Aby se naběhané či nachozené kilometry počítaly Tempu, stačí při online registraci na registrace.teribear.cz zadat bezpečnostní kód FCTempoPraha2019 a hned budete součástí týmu FC Tempo Praha. Vyběhnout můžete kdykoliv už od čtvrtka 5. září až do soboty 14. září. V případě jakýchkoli dotazů se obraťte na své trenéry.

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:3)