FC Tempo Praha

Tempáci se bavili na plese

17.12.2019 0:01   redakce  

Rok 2019 zakončila tempácká rodina na tradičním předvánočním plese spojeném s vyhlašováním několika anket.

17. Tempácký ples 17. Tempácký ples
Na všechny hosty vyprodaného sálu KC Novodvorská čekal tradiční program, sestávající kromě pití a jídla z hudby, tance a předávání cen.

Moderování se tentokrát chopil profesionál Petr Koukal, úvodní slovo pronesl předseda klubu Jiří Trunečka a následně všechny ženy v sále obdržely růže v tempáckých barvách od tempáckých žáků. Mezi hosty nechyběli ani zástupci partnerské škola ZŠ Jitřní, paní ředitelka Milena Hartigová a její zástupce Jiří Barták. Zábava mohla začít!

Vyhlašovány byly Osobnosti týmů od U12 až po A tým, ankety Trenér roku a Jedenáctka roku, o nichž se dočtete v jiných článcích.

Předtančení tentokrát skvěle obstarali patnáctiletí finalisté České taneční ligy Petra Větrovská a Ondřej Routa.

Populární tombolu již tradičně napínavě odmoderovali Martin a Adam Dedkovi. Po lístcích, jež bylo možné proměnit za některou z cen věnovaných pořádajícím klubem, společností Fly United, Pivovaru Hrádek a paní Teplanovou, se zaprášilo již před devátou hodinou. Hlavní cenu - poukaz na večeři v restauraci Zdeňka Pohlreicha - vyhrál tempácký trenér Antonín Plachý.

Nicméně losováním tomboly ples zdaleka neskončil a poslední tóny kapela Rošáda odehrála kolem druhé hodině ranní. Věříme, že jste se dobře bavili a tedy za rok na viděnou!

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:79)