FC Tempo Praha

Muži A: Kopalovy dva góly nestačily

22.10.2011 22:07   www.fotbalpraha.cz  

Radotín srovnal na konečných 2:2 minutu před koncem zápasu.

Pokud se domácí promrzlí fanoušci těšili na další výhru, museli být výkonem svého mužstva zklamaní. Potvrdit vítězství ze Zličína se jim nepodařilo. Radotín byl zejména ve druhé půli jasně lepší, ale paradoxně tři minuty před koncem inkasoval a alespoň bod mu v samotném závěru zajistil sváteční střelec Tyburec. Padly sice čtyři góly, ale zápas to byl podprůměrný.

Dlouhé minuty se na hřišti nic nedělo. Nepřesnost střídala nepřesnost a jediným světlým zábleskem byl atak hostů, po kterém Vodecký uvolnil Carbocha, s jeho přihrávkou před branku si domácí obrana poradila. Přišla však 13.minuta a s ní gól domácích. Parádní kombinace na jeden dotyk, střela Heráně, a po ní se míč nečekaně vykulil před odkrytou branku a tam byl u něj, dřív než Tyburec, střelec domácích Kopal a napálil jej nekompromisně do sítě.

A zase se dlouho nebylo na co koukat. Snad jen na střelu Vodeckého vysoko nad branku domácích. Ve 28.minutě už Vodecký zamířil po zemi k tyči, Flaks tam byl včas a míč vytlačil na roh. Dvě akce domácího Kopala k střelecké koncovce nevedly.

A tak přišel další nečekaný gól. Akci hostů začal Dvořák, uvolnil Císařovského, který míč posunul ještě doprava na Vodeckého. Ten po zemi přihrával před branku. Flaks míč kontroloval na cestě do zámezí, ale kulatý nezbeda mu ťukl do tyče a zapadl do sítě. Bylo vyrovnáno.

Po přestávce se aktivita výrazně přesunula na kopačky hostů. Vodecký trefil jen rukavice připraveného Flakse. Na dlouhý míč Barocha si naběhl stoper Toman, míč si v klidu zpracoval, ale pálil vysoko nad branku domácích. Až v 64.minutě se opět ke slovu dostali domácí, ale Kopalovu přihrávku před branku zastavil Toman. Pak se po lobu za obranu hostů ocitli sami před Hůlou Kopal s Boháčem. Bohužel se nedohodli, kdo má zakončit, a bylo po šanci.

Obrovskou šanci měli vzápětí hosté. Bereš se prosadil přes Hurku, našel ve vápně Vodeckého, který se bleskově uvolnil, ale Flaks reflexivně jeho střelu vyrazil. A přišel hororový závěr.

V 86.minutě domácí Kočí z přímého kopu posadil míč na hlavu Žaluda, Hůla plachtil vzduchem marně. Míč však skončil na tyči a podél celé branky se koulel pryč. Kopal ho však na druhé tyči dostihl a dostal domácí podruhé do vedení. Krutému osudu se v 89.minutě vzepřel obránce hostů Tyburec. Pět metrů za vápnem plácnul do míče a překvapený Flaks jej u tyče nedohonil. Bylo vyrovnáno a pískal se konec.


Záznam utkání můžeze shlédnout na serveru tvcom.cz na této adrese.

Hodnocení trenérů:
Libor Koller (FC Tempo):
Vzhledem k tomu, že jsme minutu před koncem vedli 2:1, tak jsem zklamaný. Ale musím uznat, že ve druhé půli byl Radotín jasně lepší. Při jeho šancích nás podržel golman. Bohužel si vybral slabší chvilky u obou gólů. Divím se, že je Radotín s tímto mužstvem poslední. Za druhou půli jsme si asi vyhrát nezasloužili, a tak jsem nakonec s bodem spokojen.

Rudolf Kahle (SC Radotín): První půle byla vyrovnaná, ve druhé jsme byli jasně lepší. Kluci už tři zápasy makají. Mohli jsme tady vyhrát, ale když jsme tři minuty před koncem dostali gól, musím být nakonec rád za bod.



Zápasy:

FC Tempo Praha - SC Olympia Radotín 2:2 (1:1) Video ze zápasu