FC Tempo Praha

Ml.přípravka A: Rozdílné třetiny proti Bohemce

9.9.2012 13:39   Václav Šalanský   Michal Zemjánek  

Tempo nakonec s Klokany prohrálo 19:36.

Ve středu 5. září 2012 jsme na domácím hřišti hostili soupeře z Vršovic - Bohemku 1905. Opět jsme byli rozděleni na dvě hřiště a já teď budu hodnotit tým ve složení: Tuky, Skála, Kráťa, Sobota, Hájčus, Tony, Menďas.

První třetina byla ze začátku taková poznávací, kluci se nejdříve na hřišti trochu hledali a z toho pramenily drobné chyby. Po osmělení se do toho kluci pustili s plnou vervou a i Bohemáky párkrát přivedli do úzkých. Měli jsme docela slušný přechod do útoku, obrana až na pár chyb taky docela šlapala, skvěle zahrál na pozici 5. hráče (golmana ) Hájčus a i když jsme třikrát inkasovali, vůbec nemůžu říct, že jsme byli horším týmem.

Druhá třetina se nám vůbec nepovedla a byl to docela slušný debakl. Nešlo nám vůbec vyjet od brány, založit kloudný útok, neudrželi jsme balon na našich kopačkách a soupeři jsme nechali celé hřiště. Snaha sice byla, když jsme se dostali od naší branky, tak se povedla i kombinace, ale většinu druhé třetiny jsme se motali u naší branky a ne a ne vyjet.

Před třetí třetinou jsme si sedli do kroužku, řekli jsme si pár věcí, že si z toho prozatímního výsledku nebudeme dělat velkou hlavu a že prostě přijdeme na hřiště, vlítneme na ně, aby Bohemáci poznali, že se na Tempu hraje taky skvělý fotbal. Musím říct, že si to kluci vzali k srdci a takhle skvělou třetinu jsem od mančaftu dlouho neviděl. Kluci z Bohemky byli úplně nešťastní, nevěděli kam dřív a po stranách jim tam lítal jeden náš útok za druhým a ještě ke všemu kluci byli střelecky hodně úspěšní a srovnávali skóre gól po gólu. Nakonec jsme poslední třetinu vyhráli velkým rozdílem a odměnou nám byla velká pochvala od hlavního trenéra Bohemky.

Celkově bych zápas zhodnotil velice kladně, kluci viděli, že když zaberou, tak s nimi bude mít jakýkoliv tým velké problémy. Jsem moc potěšen, že se na to kluci po dvou třetinách nevykašlali a že předvedenou hrou ukázali početnému diváctvu, že fotbal taky skvěle umí.

Na druhém hřišti jsme dostali první góly do prázdné branky, je to naše daň za to, že nehrajeme s brankářem. Nicméně kluky to nepoložilo a minimálně dvě třetiny byli Bohemce vyrovnaným soupeřem. Nedařilo se nám v zakončení, což byla zásluha vynikajícího brankáře Boučka, který byl výborný nejen jako brankář, ale i jako rozehrávající hráč, ideální kombinace.

Zápasy:

FC Tempo Praha - Bohemians Praha 1905 19:36