FC Tempo Praha

Muži A: Hodnocení podzimu 2010

17.12.2010 20:31   Libor Koller  

Trenér Libor Koller je spokojen s dosaženým bodovým ziskem, větší radost mu ale dělají výkony hráčů.

Hodnocení podzimní části vzhledem k 2.místu v tabulce musí být pozitivní. Nad spokojeností s dosaženými body převažují herní výkony na hřišti, které jsme předváděli, ale i ty se dají ještě zlepšovat.

Sezona jak skončila, tak začala. Pět zápasů - pět výher, 8 zápasů neporazitelnost, to je slušná bilance na nováčka přeboru. Pak přišla série, kde na nás trochu padla deka. Konec už jsme zvládli velice dobře. Přebor je hodně vyrovnaný, a tak si žádné mužstvo nevytvořilo bodový odstup na čele tabulky. A to je důsledek toho, že se žádný celek nevyvaroval herního výpadku. My jsme měli doslova den "blbec" bohužel doma s Meteorem B, kde se od nás očekávala jasná výhra.

Nad tímto zkratem ale převládala jen pozitiva. Jak už jsem řekl, výkonnost převažuje nad body a to je důsledek jak pracovitosti, tak docházky hráčů na trénink. Průměr 16 hráčů na tréninku nám může kdekdo jen závidět. Toto umístění je pro hráče odměnou, ale zároveň motivací do dalších zápasů zviditelnit klub i sami sebe nejen v Praze.

Osoby:

Libor Koller