FC Tempo Praha

U11: Bohemka a Vinoř

29.9.2020 22:37   David Perl  

Na Bohemce v poslední čtvrtině došly síly.

Bohemka
Do zápasu jsme vstoupili velice dobře. Hra se přelévala z jedné strany na druhou ale celkově mi přišlo, že máme lehce navrch. Dařilo se jak kombinačně, tak i individuálními průniky. Kluci dokázali dobře rozlišit, co v jaké chvíli použít a z toho pak vzešly i vydařené individuální výkony. Třeba Krýša odehrál jeden ze svých nejlepších zápasů. Občas se stalo, že jsme se někde zapomněli, pomaleji se posunuli, stoupli si jinam, než by bylo výhodné, ale to lze přičíst tomu, že kluci vlastně kromě zápasů v Třebíči, nehráli několik měsíců těžký zápas. Důležité ale bylo, že mají kluci chuť hrát a to všechno ostatní se bude zlepšovat přibývajícími zápasy.

Na další dvě čtvrtiny jsem se přesunul ke druhé partě, kterou gólově táhl Roubas. Už bylo znát, že docházejí síly. Navíc nám dnes chyběli obvyklí brankáři. Ne že by ti, co chytali, čapali nějak špatně, ale spíš nám pak chyběli v poli. Poslední čtvrtinu už jsme soupeři nechávali spoustu prostoru a ten toho dokázal využít a výsledkově odskočit.

Vinoř
I do našeho nedělního zápasu jsme měli skvělý vstup a rychle si vytvořili asi pětgólový náskok. A většina branek stála za to. Óňovo "dělo", Jonyho průniky a další krásné akce. Kluky jsem chválil i za rychlé přepínání a návraty po ztrátách míče. To fungovalo skvěle. Dařily se i další věci. Třeba rychlé rozehrávky. Několik rozehraných rohů a dokonce gól přímo z rozehrávky z půlky hřiště. Tu jsme nakonec neuznali, protože vlastně nebyl dán pokyn ke hře, ale ten návyk je dobrý. Ke konci zápasu už to nebylo tak koukatelné a soupeř po několika nedorazech, hlavně v přemýšlení a koncentraci, snížil. Zasloužené vítězství si ale kluci pohlídali.

Zápasy:

Bohemians Praha 1905 - FC Tempo Praha
FC Tempo Praha - FK Vinoř 1928