FC Tempo Praha

U11: Opět prováhaný úvod

8.6.2022 12:15   Jaroslav Teplan  

Než se Tempáci v Litvínově rozkoukali, prohrávali o čtyři branky.

První třetinu z naší strany velká bída a strach. Za domácí nastoupili dva kluci, kteří vypadali jako starší žáci, a s nimi jsme měli velký problém. Vypadali jsme, jako bychom nastoupili na 7+1 poprvé, nevěřili jsme si, schovávali se, všude pozdě a velká nepozornost.


Všechny tyto aspekty jsme si řekli a od druhé třetiny jsme začali dominovat, dařila se nám kombinace, byli jsme odvážní. Soupeř pozorně bránil a vyjížděl do rychlých protiútoků, které se nám celkem dařilo zachytávat. Ve třetí třetině jsme na tom byli lépe kondičně a soupeře výrazněji přehrávali. První třetinu jsme prohráli 0:4 a další dvě třetiny jsme zremizovali 4:4.

Již čtvrtý zápas proti starší kategorii a opět prováhaná první třetina a opět gól do páté minuty. S tímto vstupem do zápasu máme velké problémy a již není náhoda, že to je poněkolikáté. Toto je pro nás hodně k zamyšlení. Zároveň pro nás super zkušenosti, že čtvrtý soupeř a opět jiný styl hry, tyto zkušenosti jsou pro kluky nesmírně cenné a musíme se to naučit lépe řešit.

Zápasy:

FŠ Litvínov - FC Tempo Praha 8:4 (4:1)