FC Tempo Praha

U7: Skvělý výkon na Třebíč Open

22.6.2022 21:04   Lukáš Loužecký  

Pět výher ze šesti zápasů v nabité konkurenci, to je skvělá vizitka.

Další ročník skvělého turnaje s názvem Třebíč Open si zahráli i Tempáci z kategorie U7. Nutno podotknout, že rozhodně obstáli se ctí. Hned v prvním zápase si totiž poradili s mládeží nyní už prvoligové Zbrojovky Brno a vyhráli poměrem 2:0. Následně přestříleli domácí Třebíč 8:1 a vysoko porazili i Znojmo - 6:0. Čtvrtý zápas nás ovšem čekali vždy připravení, a především hodně talentovaní fotbalisti ze Slavie Praha. V tomto zápase jsme bohužel působili trochu zakřiknutě a jako bychom se sešívaných zalekli. Skóre 1:3 nakonec nevypadá tak špatně, ale při naší formě v ostatních zápasech jsme rozhodně měli na víc.

Ve dvou zbývajících střetnutích jsme opět dominovali nad Žďárem nad Sázavou (4:1) a Českými Budějovicemi (6:0). Nakonec tedy byla účast jedné z našich nejmladších kategorií velice úspěšná a konečných pět vyhraných utkání jsme si rozhodně zasloužili. Nejednalo se ovšem o soutěžní kategorii, takže vítězi a držiteli zlatých medailí se stali všichni.

Celý turnaj ovšem byl i ve znamení přátelství mezi jednotlivými kluby a zábavy jako takové. Svůj účel splnil na výbornou, i když velké horko dávalo všem pořádně zabrat. Na samotném konci už jednotliví aktéři odcházeli znaveně k autům, ve kterých poté nejeden z nich během jízdy domů usnul. A třeba se jim zdálo o tom, jak v příštím roce opět střílejí góly na turnaji v Třebíči. 


Fotogalerie

kompletní galerie (počet:8)