FC Tempo Praha

St.dorost: Ztracené dva body s Kačerovem

8.6.2011 18:42   Ivo Flaks  

Na šance Tempo vyhrálo obrovským rozdílem, fotbal se bohužel hraje na góly...

V sobotu, tradičně v pravé poledne, nastoupil starší dorost ke svému dalšímu utkání na domácí půdě. Na Tempo zavítal celek FK Gordic Kačerov.
Do zápasu jsme vpluli za úmorného vedra, ale s odhodláním bodovat. Náš celek hrál hned od začátku aktivně a již v 9.minutě jsme se ujali vedení, kdy Stejskal dal na Kalinu a ten nás posílá do vedení 1:0. Hned o několik málo dalších minut se ocitnul v další obrovské šanci Stejskal, ale branku hostí přestřelil z malého vápna. O chvilku později opět ve velké šanci Smetana a po něm Hájek, opět nic. Zvýšit vedení se nám podařilo ve 24.minutě, kdy Hájek poslal nezištnou přihrávku na Nwoga a ten dává s přehledem na 2:0. Záhy kopeme rohový kop, míč se dostal k Hájkovi, ale ten hlavou opět přestřeluje branku hostí. Ve 29.minutě po naši menší koncentraci a osobní chybě se podaří Kačerovu snížit na 2:1. Hned v dalších osmi minutách si vytváříme další velké šance v pořadí Hájek, Nwogu a Klípa, opět nic a naše smůla při zakončení nebere konce. Naopak hosté ve 38.minutě využívají snad při třetí střele k naší brance šance opět po chybě a neuvěřitelně vyrovnávají na 2:2 v době, kdy už jsme měli vést nejméně 5:0, což se díky promarněným šancím bohužel nestalo.

Do druhé části jdeme s tím,že se pokusíme opět strhnout vítězství na naši stranu. Znovu se naše útoky valí směrem k brance Kačerova, ale nic nám to není platné, protože zakončit se nám prostě nedaří. Naopak hosté, opět po ojedinělé akci, se ujímají vedení 3:2 a začnou zle dotírat. Šanci na vyrovnání máme hned o čtyři minuty později, kdy zahráváme přímý kop po faulu na Chrise, míč se odrazil od tyče a v posledním momentu jej hosté vykopávají z brankové čáry, prostě neskutečná smůla!

Když už se zdá, že ztratíme všechny body, je v 87.minutě faulován brankářem hostů Stejskal, který se zároveň ujímá exekuce nařízeného pokutového kopu a srovnává na konečných 3:3.

Nedá se říci, že bychom hráli špatně, ale dnes nás prostě opustilo štěstí při našich střelách k brance hostí a druhý důvod, bohužel individuální chyby jednotlivců nás připravily o daleko lepší výsledek, než kterého jsme dosáhli a se kterým jsem absolutně nespokojený a to i díky pokračujícímu boji o záchranu přeboru, po dnešku by bývalo bylo veseleji...

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Gordic Praha Kačerov 3:3 (2:2)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:10)