FC Tempo Praha

Muži B: Chuť se vrátila

22.9.2022 0:11   František Vencl  

A zase jednou jedna výhra. Série přerušena.

Po sérii čtyř po sobě jdoucích proher jsme měli trpko na jazyku. Dá se to přisuzovat skutečnosti, kdy tolik proher v řadě jsme dlouho neokusili. Možnost přerušit tuto šňůru jsme měli na hostujícím hřišti s TJ Kyje Praha 14, kde nás čekalo těžké utkání. Aby ne, v tabulce "Tabulka venku" máme bídnou bilanci, dva zápasy, dvě prohry.

V den zápasu bylo sychravé počasí s návaly lehkého severního větru. Atmosféra v kabině byla pozitivní, a tak jsme i přistoupili k aktivnímu rozcvičení, abychom protáhli kosti a zahřáli svaly. První půlka zapasu byla stylem "nahoru, dolů". Dalo by se říct, že soupeř hrozil více, a to při tlaku na naši obranu, kde občasné nahrávky nebyly úplně optimální. Žádné extra pohledné akce ani šance však tuto půli nezdobily až do 35. minuty, kdy se Kleky dostal do vápna soupeře a hostující brankář udělal zákrok posouzený rozhodčím jako penalta. Míč si vzal Žloudek, "PRÁSK" - 1:0. Bohužel pro nás soupeř dokázal do konce první půle vyrovnat, a tak se šlo do kabiny za stavu 1:1.

A jak už z výsledku víte, druhá půle již byla pod taktovkou Tempa. Nejprve v 51. minutě dlouhou střelou uklidil míč do brány Havlis, poté po ukázkovém vyšívání Čecha kolem brankové čáry Vencl, který s tím opravdu neměl moc práce. Při stavu 3:1 soupeř začal odcházet, jak fyzicky, tak psychicky, a to se začalo projevovat v jeho hře. Tak a teď je čas na malou šifru. Fotbalový příznivci určitě tuší, uvidíme, co ostatní?

{38*2. Kostka (Čech), 44*2. Žalud (Šantrůček), 45*2. Žalud (Kostka)} tak, už víte? Dejte si to dohromady a máte konečný výsledek 6:1. Chuť výhry se vrátila a už teď se těšíme na další!

Zápasy:

TJ Kyje Praha 14 - FC Tempo Praha B 1:6 (1:1)