FC Tempo Praha

St.přípravka B2: Na Meteoru fotbal plakal

13.6.2011 17:10   Michaela Heřmánková  

Jedn z domácích hráčů dostal červenou kartu, v kategorii přípravek věc opravdu nevídaná.

Po odehrání zápasu na Libuši jsme se v dresech přesunuli na druhý konec Prahy na hřiště Meteoru k odehrání posledního zápasu sezony i v soutěži 5+1.

Nikdo z nás ani ve svých nejčernějších představách netušil, co se v příštích hodinách odehraje. To, že zápis o utkání jsme od domácích dostali téměř před začátkem zápasu by se snad i dalo přehlédnout, ale nevybíravé chování domácího realizačního týmu v průběhu zápasů na obou hřištích už bylo příliš. Bylo až zarážející, jak se toto jednání odráželo na hře jejich svěřenců. Agresivní hra 9 - 10 letých hráčů vedla ve druhé třetině k likvidačnímu zákroku na Lukáše Hroníka, který zůstal bez povšimnutí (utkání řídil rozhodčí z řad domácích protože zrovna útočili). Lukáš už zápas nedohrál a čekáme na vyjádření lékaře, na jak dlouho zůstane bez fotbalu. Na druhém hřišti si jeden hráč vysloužil červenou kartu (v přípravkách nevídaná věc!) za faul na Kubu Škobise, který byl bez držení míče a také žlutou kartu za neustálé diskutování s delegovaným rozhodčím. Fotbalové "Fair play" se z tohoto utkání úplně vytratilo.

Závěrem mohu říči, že jsem skutečně hrdá na to, že můj syn hraje za klub, kde se rozvoji a chování jak na hřišti tak i v životě přikládá nemalý důraz.

První třetina se nám na jednom hřišti vydařila a brankami Lukyho Hroníka a Štěpána Sedláře jsme ji vyhráli 2:1.
Na druhém hřišti byli úspěšnější domácí a náš tým deklasovali čtyřmi brankami – 0:4.

Druhou třetinu jsme ovládli a brankami Lukáše Hroníka, Štěpána Sedláře a Lukáše Michla vyhráli 3:0. Lukáš Hroník již zmíněný zápas nedohrál. A dále jsem pokračovali bez střídání. Na druhém hřišti nás Meteor porazil 1:2. Z penalty snižoval Martin Pytlíček.

Třetí třetiny jednoznačně brankově ovládli domácí. Výsledky 0:3 a 2:6 rozhodly o naší porážce. Branky za naše barvy zaznamenali Martin Pytlíček a Tonda Wijas.

Poslední zápas sezony jsme si skutečně neužili a je potřeba co nejrychleji zapomenout a těšit se na další sezonu, která nám bezesporu přinese lepší fotbalové zážitky.

Zápasy:

FK Meteor Praha VIII B - FC Tempo Praha B 16:8