FC Tempo Praha

U15: Jedenáct branek do branické sítě

11.10.2022 14:09   Petr Havlíček  

Klidné derby, ve kterém vynikly i některé individuální výkony.

Derby linky 197 bylo jednoznačné, od první minuty jsme byli dostatečně aktivní a dostávali se do zakončení. V prvním poločase nám dělaly jen občas problémy nakopnuté míče, čemuž přispělo i to, že jsme tentokrát kluky na zadních pozicích i v průběhu zápasu rotovali. Jinak tam byla celá řada pěkných akcí. Za prvních 40 minut jsme se prosadili čtyřikrát, zápas pak ve druhé půli pokračoval ve stejném duchu, ale gólově jsme se až do 66. minuty "zasekli" na stavu 5:0. Posledních 15 minut jsme ale zápas dohráli naplno, což je hodně důležité, a proto z toho nakonec byl dvouciferný výsledek.

Kluci si zaslouží pochvalu za aktivitu a konečně opravdu klidný zápas plný pěkných akcí a gólů, i když soupeř tolik odporu nekladl. Samozřejmě i tak jsme se bavili o řadě detailů jako první vražení tělem ve středu hřiště, krátké doteky do zhuštěné obrany soupeře ve vápně nebo málo výrazná nabídka na zpětnou přihrávku.

Za zmínku určitě stojí druhý hattrick v řadě Vítka Plachého, který zahrál fantastický zápas s bilancí 3+3. Teď nás čekají čtyři skvělé zápasy s Libercem, Příbramí, Meteorem a Povltavskou, na které se hodně těšíme.

Zápasy:

FC Tempo Praha - ABC Braník 11:0 (4:0)