FC Tempo Praha

Muži A: Hosté rozhodli slepenými góly

8.11.2022 0:24   redakce  

Pohledný zápas skončil výhrou posílené rezervy Motorletu B 1:3. Ohlasy a sestřih uvnitř článku!

Kdo si našel cestu na Lhotku, tak pod umělým osvětlením viděl velmi dobrý fotbal. Šťastnější byli hosté, kteří přijeli posíleni o hráče třetiligového áčka, kteří potvrdili svou vysokou kvalitu. Už ve druhé minutě měl velkou šanci Sedlář, vychytal ho Vyčichl a dorážka Tomáše Havlíčka skončila těsně vedle. Hrálo se svižně a rušno bylo před oběma brankami. Velké šance jsme však měli my. Bohužel se vždy vytáhl brankář Vyčichl. Po šanci Pytlíčka mu ještě pomohla tyč a samostatný únik Sedláře zachránil Žižka.

Po přestávce měl Sedlář další šanci, ale Vyčichl jej vychytal a pak lapil i přihrávku Babického. Motorlet neustále hrozil také a zápas nakonec rozhodl dohraný rohový kop. Nebyli jsme důslední při bránění a Ambadu - 0:1. Hned za minutu jsme ztratili míč v rozehrávce a rychlý brejk zakončil Zelenka - 0:2. Pro nás dvojitá rána, ze které jsme se už nevzpamatovali. Za chvilku nás ještě z dalšího brejku potopil Pokorný - 0:3. V závěru jsme se ještě snažili vstřelit aspoň čestný gól, což se po odraženém míči podařilo Kadlecovi - 1:3. Velmi kvalitní zápas tak skončil prohrou.

Trenér Petr Vanko: "Motorlet byl posílen hráči áčka, kteří byli znát a musím soupeře ocenit, že hrál opravdu výborně. My jsme drželi krok, ale bohužel jsme své šance nedali. A neměli jsme jich málo. Bohužel nám to tam nepadlo a hosty podržel brankář. Samozřejmě jsem zklamaný, že jsme prohráli, ale výkon jsme nepodali špatný. Zápas rozhodla další naše nedůslednost při bránění dohraného rohového kopu. Pořád máme velké nedostatky v osobní zodpovědnosti a bohužel v takto těžkých a vyrovnaných zápasech to rozhoduje, a proto nemáme ani bod. Na malé umělé trávě Uhříněvsi nás čeká hodně soubojů a velký boj a znovu bude rozhodovat každá maličkost při bránění a v důrazu před oběma brankami. V tomto ohledu se musíme soupeři vyrovnat, pokud chceme myslet na výhru."




Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Motorlet Praha B 1:3 (0:0) Video ze zápasu