FC Tempo Praha

U15: Pozorný výkon v Hořovicích

1.3.2023 12:13   Petr Havlíček  

Při výhře 4:0 zaznamenal hattrick útočník Hodánek.

První mistrovský zápas jara jsme si proti Hořovicím předehráli kvůli jarním prázdninám netradičně už na konci února, děkujeme soupeři, že nám to umožnil. Během celého zápasu jsme byli víc na míči, měli jsme dobrý aktivní vstup, ale úplně první šanci utkání měl soupeř. Vlastně hned z protiútoku jsme ale první gól dali my, když se po hezké akci poprvé trefil Jarda Hodánek. Do konce poločasu jsme potom měli dvě nebo tři další šance, z nichž jsme jednu proměnili, a tak jsme o půli vedli 2:0.

Do druhého poločasu už tak povedený náš vstup nebyl a opět měl první větší šanci soupeř, ale nám se znovu podařilo brzy poté dát gól a odskočili jsme na 3:0. Druhá půle už nebyla s tak jasnou převahou, ale stále jsme bránili poměrně pozorně, další šance jsme měli už spíš z brejků a rychlých přechodů, ale na konečných 4:0 jsme dali až v úplném závěru.

Od kluků to byl tentokrát pozorný výkon v obraně i směrem dopředu, ukázali jsme hodně zajímavých akcí a kombinací na malém prostoru. Balóny za obranu tentokrát komplikoval silný vítr, přesto jsme jich pár dokázali dobře zahrát. Určitě by šlo ještě přitlačit v důrazu a agresivitě, kdy to hlavně ze začátku bylo trošku opatrné, ale i to se postupně zlepšovalo.

Zápasy:

SK Hořovice - FC Tempo Praha 0:4 (0:2)