FC Tempo Praha

B tým: Tři body se Strašnicemi

20.3.2023 22:19   Matyáš Buzek  

Návrat Carla Ancelottiho na Tempo měl grande úspěch. Hra byla genial.

Jiří Carlo Hron Jiří Carlo Hron
Před zápasem byl ve vzduchu cejtit jistej tlak, neboť Počernice ráno vyhrály. Navíc se hrálo o tzv. šest bodů se soupeřem taky na chvostu tabulky. Měli jsme ale obrovský štěstí, že se nám vrátil zpět z dovolený asistent trenéra Carlo a přenesl na tým jisté taktické pokyny, díky kterým jsme jasně věděli, že dnes to vyjde.

Zápas se opravdu fantasticky vyvedl. Od první minuty byla vidět absolutní koncentrace a dominance na našich kopačkách. Šance přibývaly a góly se jen sypaly. Po prvním poločase byl stav 1:0. Estupendo. Somos geniales. Es un rodillo. Es genial. Supero gameso, ozývalo se o poločase z kabiny. Ve druhým poločase jsme už jen trochu prostřídali a přidali další dva nádherný góly. V závěru přišla ale velmi sporná situace, kdy soupeř jasně skóroval z offsidu. Situace nenechala Carla klidně stát a pronesl si k ní své.

Reakce Carla bezprostředně po zápase:
"Putas putas putas, hoy no podemos tener dudas sobre cómo hemos jugado, putas. Francamente, no merecimos el último gol por fuera de juego.“
„Sinceramente, no lo sé", continuó Ancelotti. „En el Mundial el fuera de juego fue bastante claro, pero aquí me quedan dudas.“

„Ahora lo estamos haciendo muy bien. Creo que acabaremos bien la temporada", vaticinó, antes de concluir: „Lo que es seguro es que vamos a luchar, putas.“ Pedro intervino en la conversación, anadiendo: "Putas".

Zápasy:

FC Tempo Praha B - FK Union Strašnice 3:1 (1:0)