FC Tempo Praha

U16: Devítibrankový debakl

28.3.2023 12:44   Jan Šindelář  

Tempákům se zápas na Motorletu nevydařil.

Už před začátkem zápasu jsme věděli, že nás nečeká nic jednoduchého. Soupeř se vyhříval na prvním místě tabulky a svoji pozici chtěl proti nám potvrdit a taky potvrdil.

Od začátku zápasu měli domácí míč více na svých kopačkách. Především díky rychlostní, silové a výškové převaze nás vlastně mačkal celý zápas. Paradoxně jsme v prvních patnácti minutách měli my dvě vyložené gólové šance, z nichž se ujala střela Brožka a vedli jsme 1:0. Poté navíc dostal útočník domácích za nevybíravý zákrok na Komárka červenou kartu a my cítili šanci. Bohužel po zbytek zápasu se pouze ukázalo, že stále máme "dětský" tým. Naproti tomu Motorlet nám ukázal fotbal staršího dorostu. Výsledkem bylo devět obdržených branek.

Co mě mrzí nejvíce, je ale zaujetí, snaha a ochota některých jedinců v zápase. Z toho samozřejmě vyvodíme důsledky, protože takto se prezentovat nemůžeme. Nyní nás čekají Ďáblice. My si zápas interně vyhodnotíme a doufám, že v sobotu se na hřišti objeví úplně jiný tým, protože jak kluci už dříve ukázali, oni na to mají.

Zápasy:

SK Motorlet Praha B - FC Tempo Praha B 9:1 (4:1)