FC Tempo Praha

U14: Trest za podcenění

28.3.2023 21:40   Petr Suchan  

Tempáci ztratili ve Vlašimi dva body za remízu 2:2.

Přišel trest za lehkovážnost a podcenění. Jaro je zatím ve znamení příliš lehkých zápasů. Měl jsem z toho obavy. Klukům říkáme, ať hrají agresivně, hodně náběhů a rychlé předvídání. Do hlavy se jim to ale nedostalo.

První poločas jsme hráli pomalu, bez pohybu, lehkovážně a profesorsky. Lenost. Žádné emoce. Vůbec jsem nebyli hlavou v zápase. Soupeře jsme výrazně přehrávali, ale v rozhodující chvíli jsme situace nedohrávali. Góly jsme dostali z ničeho. Nákop, nedorozumění, minela. Nesoustředěnost a podcenění a prohráváme 2:0. Úsměvné bylo to, jak rychle ve Vlašimi zmizely všechny míče... Do poločasu snížil Mažerik.

Ve druhé půlce se už moc čistého času nehrálo. Domácí už měli na hru jen jeden míč a s našimi hrát odmítali... Konečně se dostavily emoce. Stačilo to však jen na jeden gól a remízu. Nutno říci, že vyrovnávací gól byl třetí, který už však rozhodčí nemohl odvolat pro ofsajd nebo faul. Za zmínku stojí ještě penaltový zákrok na Wiesnera. Že se nepíská, se ale už nikdo nedivil. Domácí slavili bod a my můžeme být naštvaní jen sami na sebe. Za přístup v první půli a podcenění soupeře jsme se potrestali sami. Pokud bychom hráli od začátku, soupeř by neměl nárok ani na bod.

Zápasy:

FC Sellier & Bellot Vlašim - FC Tempo Praha 2:2 (2:1)