FC Tempo Praha

U16: Šest branek Ďáblicím

3.4.2023 22:39   Jan Šindelář  

Bezzubý soupeř nekladl odpor a Tempáci mu nasázeli půltucet branek.

Po nepovedeném zápase v minulém kole jsme chtěli nezdar odčinit ziskem tří bodů a kvalitní předvedenou hrou. První úkol jsme splnili a druhý se nám dařilo plnit 70 minut zápasu.

Do utkání jsme šli s odlišnou taktikou a vyplatilo se. Soupeře jsme v prvním poločase nepustili k ani jednomu výraznému ohrožení naší branky, naopak my jsme prvních 20 minut ovládali dění na hřišti. Vyústěním byly dvě branky po rohových kopech. Ve zbytku první půle jsme ustoupili z přímočaré a rychlé hry nahoru, dlouho jsme míč obehrávali a naše akce končily v předfinální fázi. I tak jsme do kabin odcházeli s dvoubrankovým náskokem.

Do druhé půle jsme změnili rozestavení i styl hry a chvíli nám trvalo, než jsme se dostali do tempa. Hosté v tomto čase mohli zkorigovat skóre, když jejich dalekonosná střela orazítkovala pouze břevno. To nás nakoplo a hru jsme začali ovládat. Získávali jsme míče vysoko a byli nebezpeční. Hřebíčkem do rakve Ďáblic byl třetí gól v podobě precizně zahraného trestného kopu v podání Saši. Poté jsme dokázali vsítit ještě další tři branky a konečné skóre se zastavilo na stavu 6:0.

Jsem rád, jak kluci k dnešnímu zápasu přistoupili, včetně náhradníků. Každý věděl o své roli a zhostil se jí dobře. Výsledkem je zisk tří důležitých bodů a především zvýšení sebevědomí vstřelením šesti branek.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - SK Ďáblice 6:0 (2:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:46)