FC Tempo Praha

B tým: Neukousl si Klajbl velké sousto?

13.4.2023 21:35   Moris Hyršl  

Bengo pod vedením de la Peni nedokázalo vyzrát na Vršovice.

B tým: SK Union Vršovice - FC Tempo Praha B 2:0 B tým: SK Union Vršovice - FC Tempo Praha B 2:0
Tempácké béčko prošlo během zimní pauzy turbulentními změnami. Já jsem odjel do Nizozemska sbírat vědomosti, Michael odjel balit holky do Španělska, ovšem největší ztrátou je určitě rozhodnutí kapitána Švába odjet vydělávat do Belgie (přece jenom ta hypotéka se nezaplatí sama). Po jeho odchodu bylo potřeba nalézt nového lídra, který povede naše chlapce hrdinně do bojů o posunutí do první poloviny tabulky I.A třídy. Volba padla na Vítka Klajbla a u příležitosti výjezdu na Pyrenejský poloostrov zmíněném v minulém článku se pár vyvoleným naskytla možnost sledování obřadu předávání kapitánské pásky v random karaoke baru. (Viz foto č.1).

B tým: SK Union Vršovice - FC Tempo Praha B 2:0 B tým: SK Union Vršovice - FC Tempo Praha B 2:0
Příští den se na barcelonské pláži uspořádal symbolický přátelský zápas v beachfotbalu mezi týmy těchto dvou tempáckých legend, přičemž zvítězil celek vedený Klajblem (který od tohoto momentu přijal nový pseudonym de la Pena po barcelonské legendě záložních řad). Vítězství de la Peňa oslavil nákupem velmi fešných brýlí a od této chvíle jsme od něj museli odhánět davy fanynek. (Viz foto č.2).

B tým: SK Union Vršovice - FC Tempo Praha B 2:0 B tým: SK Union Vršovice - FC Tempo Praha B 2:0
Zápas sám o sobě byl relativně o ničem, prohráli jsme 2:0, první gól padnul po rohu, druhý po chybě v rozehrávce. Přesto se dá říci, že největší mistake celého dne udělal kustod, který Matičovi, nejvyššímu členovi našeho kádru, přisoudil dres velikosti M. (Viz foto č.3) Chudák kluk měl po celé utkání trenky zařízlé tak hluboko, až jsme se všichni na lavičce báli o jeho zdraví. De la Peňa se snažil ze všech sil, jeho úsilí však bohužel tentokrát přišlo vniveč, příští týden to však určitě zlepší. Závěrem bych ještě rád pogratuloval Martinovi, který po dlouhé době znovu nakoukl do nominace, třeba příští zápas vyjde i základ.

Zápasy:

SK Union Vršovice - FC Tempo Praha B 2:0 (1:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:4)