FC Tempo Praha

B tým: Osmnáct parfémů kapitána

3.5.2023 22:36   Patrik Baroch  

Benfika oplatila Štěrboholům vysokou podzimní porážku i s úroky.

Bylo pozdní odpoledne, první máj. Bla bla bla… Naštěstí u nás se na lásku moc nehraje - kromě Míkyse, který přišel pozdě prý kvůli práci (jasně, my viděli, kdo se na něj chodí dívat, a cítili všech asi 18 druhů feromonů, které na sebe nastříkal) a mě (večer na kvízu jsem uhrál bod z romantických filmů, sice to byl zrovna film o homosexuálech, ale kdyby se mi chtěla ozvat nějaká heterosexuální slečna, moje zprávy jsou otevřené), takže jsme se místo pod rozkvetlou třešní sešli v hojném počtu na Tempu. Tak hojném, že si Petr dokonce mohl dovolit nechat největší hvězdy na lavičce. Například Pavel Hrstka, který měl svého herního vytížení už plné zuby, tak si je nechal vytrhnout, nebo Adrian Rolko (206 ligových startů) v neděli z lavičky jako asistent trenéra Hradce Králové uhrál remízu proti Slavii a další den tentokrát v pozici hráče byl znovu (dnes ale překvapivě) jen na lavičce.

B tým: FC Tempo Praha B - SK Viktoria Štěrboholy 6:0 B tým: FC Tempo Praha B - SK Viktoria Štěrboholy 6:0
Bylo hezky, svítilo sluníčko, a tak nám střídajícím bylo trochu teskno po klandru, klobáse a pivečku. Zápas mě moc nebavil, proto jsem, abych to aspoň trochu okořenil, zahlásil, že těmhle přece musíme dát bůra. Z trenérského hloučku se mým směrem ozval trochu výsměch, ale kdo se směje teď, hm? Je pravda, že mému prorockému talentu jsem musel naproti hlavně sám svým fotbalovým talentem, ale k dalším trenérským omylům až později.

Soupeř skutečně nevypadal nikterak kousavě a oproti naší super silné střídačce, ta jeho zela prázdnotou. A když se mu po několika minutách hry zranil hráč v poli, musel chvíli dokonce hrát v deseti, naštěstí pro něj (ne)přispěchal alespoň jeden střídající hráč, takže to bylo zas 11 na 11.

I přes naši herní i neherní převahu jsme si do kabin odnášeli jen dvougólové vedení (trefili se Žloudek, který měl už za stavu 1:0 1+1, a Matič, kterému se teda hodně ulevilo, když v klidu střílel přímo na už spadlého brankáře). Csaplárova past byla ve vzduchu a nám ze střídačky, kdo jsme ve vzduchu kromě Míkyse cítili spíš tu klobásu a pivo, se na hřiště chtělo za rozhodnutějšího stavu. Když už nás ale Petr konečně poslal na hřiště, tak jsem dal gól, na další přihrál a přiblížil nás proklamovanému bůru. Poslední dvě branky pak ještě vstřelil Míkys a ani žádný z těch 18 parfémů ho nezbavil smradu od samochvály.

Po 90 minutách na tabuli zůstal svítit výsledek 6:0, a my tak Štěrboholům vrátili podzimní porážku i s úroky a dvojzápas s nimi jsme ovládli v součtu 7:5.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - SK Viktoria Štěrboholy 6:0 (2:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:67)