FC Tempo Praha

U15: Devět míčů v příbramské síti

15.5.2023 22:10   Petr Havlíček  

Tempáci v souboji o čelo tabulky deklasovali Příbram 9:1.

Proti Příbrami bylo ze začátku znát, že soupeř s námi vydržel běhat a měl celkem dobrý vstup do zápasu. My jsme ho sice do vyložené šance kromě jedné křižné střely nepustili, ale dostali jsme hodně smolný gól z brankové čáry. Je dobře, že ani tento moment kluky nerozhodil, a druhou část prvního poločasu už jsme kontrolovali a dvěma góly dokázali skóre otočit. Přesto se tam našlo spousta momentů, kdy jsme ve finální třetině nebyli tak klidní a finální přihrávka nebyla dostatečně přesná, a na vlastní polovině jsme občas na soupeře s míčem nedoráželi tak blízko, jak bychom měli.

Do druhého poločasu jsme trošku upravili rozestavení při hře bez míče, ale hlavně kluci pokračovali v pozorném výkonu a vylepšili hodně detailů, o kterých jsme se o poločase bavili. Viděli jsme tak celkem sedm gólů po pěkných individuálních i týmových akcích, dobrou aktivitu bez míče i přesnost v zakončení.

Dnes se to klukům povedlo, hlavně ve druhém poločase tam byla spousta skvělých individuálních výkonů a za celých 80 minut jsme Příbram nepustili do šance. Na podobný výsledek jsme měli i na podzim na hřišti soupeře, tak je dobře, že to tentokrát vyšlo.

Zápasy:

FC Tempo Praha - 1.FK Příbram 9:1 (2:1)