FC Tempo Praha

A tým: Hodně šancí, gól jen jeden

5.6.2023 23:35   redakce  

Po pohárové radosti přišlo zklamání po prohře s béčkem Motorletu 0:1.

Utkání se muselo divákům líbit. Na obou stranách bylo k vidění hodně šancí. Nejprve včasným vyběhnutím zmařil první náznak šance Pacovský, aby pak na druhé straně selhali v tutovce Schwank a Plíšek, když z několika kroků nedokázali obstřelit brankáře a obránce. Ve 22. minutě jsme naprosto zaspali při bránění odkopu od branky a po sérii několika chyb v postavení se Pokorný nemýlil - 1:0. Pak měl další velkou šanci Schwank, ale znovu z velké blízkosti neobstřelil obránce. V další dobré pozici se ocitl Sedlář, ale po přistrčení Babického se nedostal k zakončení. Pak jsme si sami zkomplikovali život několika chybami v rozehrávce a domácí pohrdli třemi tutovkami a nás vysvobodil závěrečný hvizd.

Druhý poločas jsme měli převahu a šance, ale bohužel jsme s nimi nenaložili dobře. Motorlet hrozil z brejků, ale ani zde nezahřmělo. Nejblíže k vyrovnání byl Viktorin, který hlavou po centru Babického vstřelil regulérní branku, ale bohužel pro nás se mával ofsajd. Sice jsme byli nadále aktivní, ale do pevné obrany se dostávalo těžce. Skulinky však přece jen přišly, ale ani Tomáš Havlíček, Klouček a Babický své velké možnosti nedali. Bohužel si tak neodvážíme ani bod, ale jen hubenou prohru.

Trenér Petr Vanko: "Střelecké štěstí jsme si asi trochu vybrali v poháru a i když jsme dneska měli více šancí než ve středu, tak nám to tam nespadlo. Mrzí mě, že regulérní branka na 1:1 nebyla uznána, protože jsme měli pak ještě dost času na otočení výsledku. Na druhou stranu musím přiznat, že na konci prvního poločasu nám mohl Motorlet vstřelit dvě tři branky a bylo by třeba po zápase."



Zápasy:

FK Motorlet Praha B - FC Tempo Praha 1:0 (1:0) Video ze zápasu