FC Tempo Praha

U14: S Kolínem a Čáslaví

6.10.2023 11:24   David Perl  

Šest bodů a celkem osmnáct vstřelených branek.

Po nevydařeném zápase na Vyšehradě nás čekal rychlý sled dvou domácích zápasů. Ve čtvrtek dorazil Kolín a jednoznačným tématem bylo dát zapomenout na minulé kolo. Jak herně, tak výsledkově.

U14: FC Tempo Praha - FK Čáslav 4:1 U14: FC Tempo Praha - FK Čáslav 4:1

Brankový účet opět založil Krýša, který se prosadil křídelní akcí nekompromisní střelou na přední tyč a až do konce zápasu jsme už nepolevili. Branek i střelců přibývalo. Za zmínku stojí určitě čtyři góly Hoďase z pozice středního záložníka, který každý zápas ukazuje, jak by měl hráč na této pozici doplňovat útok a vybírat si místo ve vápně. Nakonec se zrodilo naše nejvyšší vítězství v ročníku - 14:0.

Proti Čáslavi to taková hitparáda nebyla. Tempo bylo pomalé, emoce téměř žádné a i díky drncáku nebylo k vidění moc pohledných akcí. Samozřejmě to mohlo být dáno i rychlým vedení 3:0 už v 10. minutě, které gólově zařídil Roubas. Nedařilo se nám ani střelecky, což podtrhl Bejk neproměněnou penaltou, která se ale dle dostupných mobilních záznamů měla opakovat pro předčasné vyběhnutí brankáře, který tak Bejkovi podstatně snížil úhel. Pozitivum zápasu bylo určitě to, že měl soupeř rychlostně dobře vybaveného útočníka, a tak si kluci vzadu museli častokrát máknout, dobře se zajistit, zpomalit si útočníka a počkat na podporu… Prostě řešili i obranné věci a ne jenom posouvání míče dál jako v jiných zápasech. Výhra bez fanfár - 4:1.

Těšíme se na další týden, protože jeho vrcholem bude další domácí zápas s Admirou, která je pouze o skóre druhá a už teď se dá na pobočkách vsadit, jestli půjde Roubas při dalším samostatném úniku do kličky brankáři nebo ne. Po posledních zápasech vystoupal kurz na možnost Ano poměrně vysoko, tak neváhejte:-).

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Sparta Kolín 14:0 (6:0)
FC Tempo Praha - FK Čáslav 4:1 (3:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:52)