FC Tempo Praha

U15/U14: Porážka v Kolovratech

24.10.2023 22:44   Jiří Hofman  

Urputně bránící soupeř Tempáky trestal z povedených brejků.

Zápas, který se hrál na náročném terénu, přinesl mnoho vzrušení a dramatických momentů. Náš tým začal velmi slibně, když jsme se ujali vedení již ve 2. minutě hry, a zdálo se, že jsme mírně předčili soupeře. Nicméně od 15. minuty jsme soupeři darovali příležitosti ke skórování a ten v průběhu několika minut dokázal otočit vývoj utkání. Naštěstí jsme dokázali brankou do šatny srovnat skóre, což nám dávalo naději na obrat.

Druhý poločas byl v režii soupeře, který dvěma slepenými góly přehoupl výsledek na svoji stranu a podařilo se mu dobře bránit. Bohužel my jsme se nedokázali prosadit a trefovat branku, což nám znemožnilo šanci na lepší výsledek. Hra soupeře, který se soustředil na odkopávání balónu daleko od své branky, nám rozhodně nesedla a zdálo se, že jsme měli problém se dostat do tempa. Soupeř využil brejků a našich chyb, což mu umožnilo vstřelit další branky. Nám se podařilo výsledek pouze korigovat.

Celkově nám v tomto zápase chyběl důraz v osobních soubojích, klid a schopnost překvapit soupeře. Hráči měli těžký úkol na náročném terénu, což znamenalo, že to byl opravdu boj. I když jsme se pokusili vrátit do hry, nedokázali jsme překonat urputně bránícího soupeře a dostat se do nějaké šance. Tento zápas nám poskytl mnoho zkušeností a ukázal nám, na čem je třeba pracovat. Pochvala patří domácím fanouškům za skvělou atmosféru.

Zápasy:

Sokol Kolovraty - FC Tempo Praha C 6:3 (2:2)