FC Tempo Praha

U14: Málo důrazu v soubojích

27.11.2023 14:39   David Perl  

Tempáci prohráli v domácí přípravě s Mladou Boleslaví.

Další náročná prověrka proti týmu z horní poloviny ligové tabulky. Proti Bolce jsme zachytili mnohem lépe tempo utkání než proti Budějkám a byť těch gólovek měl soupeř určitě víc, i my jsme dokázali být nebezpeční. Hlavně jsme ale dokázali plnit věci, na kterých jsme se dohodli a i když jsou třeba ještě nedotažené, tak ten směr tam je. Stále nás nejvíc trápí důrazný kontakt v soubojích. Běžecky se do dobrých presinkových situacích dokážeme dostat, ale soupeři to ulehčíme nedůrazem. Vlastně tak čekáme, až nám to soupeř odevzdá nepovedenou přihrávkou, ale těch vyloženě vybojovaných míčů v soubojích je stále málo. Druhým faktorem je pak malá nabídka, hlavně středových hráčů.

Ve druhém poločase soupeř více zalezl, a tak jsme opět zkoušeli hrát do připraveného bloku jako v soutěži, ale tady jsme stáli proti mnohem větší kvalitě a organizovanosti. Soupeř pak prakticky z každé naší ztráty hrozil rychlým brejkem.

Pochvala tedy pro všechny za mnohem lepší přístup a tvář než proti Budějkám, i když si stále myslím, že u některých hráčů by ten hlad a chuť měl být určitě vyšší. Potenciál na to mají všichni a ukázali to už mnohokrát.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Mladá Boleslav 1:4 (0:1)