FC Tempo Praha

A tým: Zápas v jiné intenzitě

6.2.2024 21:33   Filip Šmídek  

Tempo po vyrovnaném průběhu podlehlo divizní Hřebči 2:4. Sestřih a hodnocení uvniř článku!

 

A tým: FC Tempo Praha - TJ SK Hřebeč 2:4 A tým: FC Tempo Praha - TJ SK Hřebeč 2:4
 Ve druhém přípravném zápase jsme doma přivítali divizní tým z Hřebče. Začátkem zápasu byli domácí aktivnější a v 5. minutě se ocitnul Lukič sám před Honzou Havlíčkem, ale ten jeho střelu z blízkosti vyrazil na roh. Po deseti minutách jsme zahrozili i my Hampapou, jeho hlavička skončila vedle branky. Po čtvrthodině hry vystihl Viktorin rozehru brankáře a Trajhan se snažil přehodit brankaře z dálky, mířil vedle. V 28. minutě byl po hezké akci faulován před vápnem Trajhan. Ten se ujal i přímého kopu, který krásně trefil do šibenice - 1:0. V 35. minutě se dostal do dobré situace Sobotka, jeho nájezd vytěsnil gólman na roh. Z následného rohu se k hlavičce dostal Viktorin, ale mířil vedle. V poslední minutě poločasu jsme zbytečně faulovali ve vápně a hosté z nařízené penalty vyrovnali na 1:1.

Druhý poločas jsme začali aktivně, Pytlíček hezkým obloučkem na zadní tyči našel Krejčího a ten nás poslal podruhé do vedení - 2:1. To nám nevydrželo dlouho a soupeř po centru vyrovnal na 2:2. Po hodině hry zahrozili opět hosté, po rohu hlavičkovali vedle. Čtvrt hodiny před koncem se Hřebeč dostala do vedení, po krkolomné akci jsme byli málo důrazní ve vápně - 2:3. V poslední desetiminutovce jsme se dvakrát řítili sami na bránu, bohužel Sobotka ani Sedlář brankáře nepřekonali, naopak dvě minuty před koncem po nedorozumění v obraně jsme inkasovali na 2:4.

Zápas nám ukázal jinou intenzitu, než na kterou jsme zvyklí a chvíli nám trvalo, než jsme se s tím srovnali. Postupem času jsme byli lepší a je jen škoda, že jsme nezkušeností v závěru poločasu dovolili soupeři lacino vyrovnat. I druhý poločas nabídl vyrovnanou partii, kdy se rozhodlo v závěrečné čtvrthodině a soupeř ukázal kvalitnější chování a klid ve vápně.





Zápasy:

FC Tempo Praha - TJ SK Hřebeč 2:4 (1:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:40)